FOX Bitmeyen Dizisini Final Yaptırdı !

204 mü?
Az bence aga. Böyle ilginç bir kanal daha da tanımadım ben.
Abartma yahu sende daha geçen Kanal D canlı yayında arkda İntikam 20.00 yazarken 21.00'da yayına girmişti tanıtımlarda filan farklıydı beterin beteri var.

Abartma yahu sende daha geçen Kanal D canlı yayında arkda İntikam 20.00 yazarken 21.00'da yayına girmişti tanıtımlarda filan farklıydı beterin beteri var.
Kanal D'ci mi oldun yoksa sen Atacan? 😱 Bu sene Kanal D normal değil tamam mı. Saptırmayalım şimdi.
Konumuz Fox.

o değilde 3 reytign alıyo ya intikam p2 ye doğru kaymış hele hele hele
))))))

Kanal D'ci mi oldun yoksa sen Atacan? 😱 Bu sene Kanal D normal değil tamam mı. Saptırmayalım şimdi.
Konumuz Fox.
Yok nereden çıktı tamam konu FOX yalnız fazla çoşma panpa Haluk daha konuyu görmedi.

Hayal kurma aga istersen.
)) Neyse Fox'tan sapmayalım. Ah şu editörlük yok mu?
hayal mi
pardon aga ben intikamın 12-13 reyting aldığını ve en çok izlenen dizi olduğunu unutmuşum doğru hayal kurmayalım
)))

hayal mi
pardon aga ben intikamın 12-13 reyting aldığını ve en çok izlenen dizi olduğunu unutmuşum doğru hayal kurmayalım
)))
İntikam tahtınızdan kaç kere indirdi sizi Beren sağolsun.
))

tmm aga bişey demiyorum 3 reytingle indirdi doğruya doğru bak
İlk bölümüyle 11 alarak indirmişti ya aga.
)) Sonra 3-4 kere daha aldı zirveyi vadiden. Şu anki Kanal D dizileri düşüşte olduğu için İntikam'ın düşüşü de gayet normal.

Bende bitmesini isteyenlerdenim çok saçmaladı dizi.Mutlu ve güzel bir sonla bitsin.
Kore'deki gibi biterse kötü olur.

Makbule Kosif fena sinirlenmistir haklı olarak

Sevenlerini üzer bitmesi
zaten dizi sosyal medyada çok güçlü ve reytingleri de normal gibi bitmemeli bence