Abartma yahu sende daha geçen Kanal D canlı yayında arkda İntikam 20.00 yazarken 21.00'da yayına girmişti tanıtımlarda filan farklıydı beterin beteri var.204 mü?Az bence aga. Böyle ilginç bir kanal daha da tanımadım ben.
![]()
Abartma yahu sende daha geçen Kanal D canlı yayında arkda İntikam 20.00 yazarken 21.00'da yayına girmişti tanıtımlarda filan farklıydı beterin beteri var.204 mü?Az bence aga. Böyle ilginç bir kanal daha da tanımadım ben.
![]()
Kanal D'ci mi oldun yoksa sen Atacan? 😱 Bu sene Kanal D normal değil tamam mı. Saptırmayalım şimdi.Abartma yahu sende daha geçen Kanal D canlı yayında arkda İntikam 20.00 yazarken 21.00'da yayına girmişti tanıtımlarda filan farklıydı beterin beteri var.![]()
![]()
İntikam'ın nereye kayacağı belli olmaz aga.o değilde 3 reytign alıyo ya intikam p2 ye doğru kaymış hele hele hele))))))
aynen bi bakmışsın yayından kaldırılmış hiç belli olmazİntikam'ın nereye kayacağı belli olmaz aga.)))
Yok nereden çıktı tamam konu FOX yalnız fazla çoşma panpa Haluk daha konuyu görmedi.Kanal D'ci mi oldun yoksa sen Atacan? 😱 Bu sene Kanal D normal değil tamam mı. Saptırmayalım şimdi.Konumuz Fox.
![]()
Hayal kurma aga istersen.aynen bi bakmışsın yayından kaldırılmış hiç belli olmaz))
hayal miHayal kurma aga istersen.)) Neyse Fox'tan sapmayalım. Ah şu editörlük yok mu?
![]()
İntikam tahtınızdan kaç kere indirdi sizi Beren sağolsun.hayal mipardon aga ben intikamın 12-13 reyting aldığını ve en çok izlenen dizi olduğunu unutmuşum doğru hayal kurmayalım
)))
tmm aga bişey demiyorum 3 reytingle indirdi doğruya doğru bakİntikam tahtınızdan kaç kere indirdi sizi Beren sağolsun.))
İlk bölümüyle 11 alarak indirmişti ya aga.tmm aga bişey demiyorum 3 reytingle indirdi doğruya doğru bak![]()