FOX Bitmeyen Dizisini Final Yaptırdı !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
FOX Türkiye'nin resmi Twitter sayfasında bugün bir ilginçlik yaşandı. Gün boyunca MF Yapım'ın Bir Aşk Hikayesi bitecek şeklinde haberler çıktı kanaldan ve yapımcıdan herhangi bir haber gelmezken hayranlarıda merakla kararı beklediler.

Akşam saatlerinde FOX dizinin tanıtım fragmanını yayınlarken tweetinde "Final" diyerek büyük bir şok yaşattı ve ardından saniyeler içinde tweeti silerek başka bir şekilde tweeti paylaştı.

Bu durum dizinin senaristi ve fanları tarafından sitem dolu sözlerle karşılandı.

İşte o tweetler.

FOX Türkiye ‏@FOXTurkiye5 dk
Büyük finale hazır mısınız? İşte Bir Aşk Hikayesi'nin yeni tanıtımı! http://bit.ly/BAH30Tanıtım1

FOX Türkiye ‏@FOXTurkiye1 dk
Final giderek yaklaşırken, Korkut'un babası olduğunu öğrenen Memduh ne yapacak? Bir Aşk Hikayesi'nin yeni tanıtımı! http://www.fox.com.tr/Bir-Ask-Hikayesi/tanitim/634/30.B%C3%B6l%C3%BCm-Fragman%C4%B1…

Makbule Kosif. ( Senarist. )

Makbule Kosif ‏@makbulekosif 5 sa
@dedikoducucocuk hala yanlış tanıtım cümlesi yayınlamasına ne diyorsun:)))

Ben bir yanlışlık göremiyorum final yapacak dizi zaten.. Senaristin dediği cümle 'Korkut'un babası olduğunu öğrenen Memduh ne yapacak?' 😉

Ben bir yanlışlık göremiyorum final yapacak dizi zaten.. Senaristin dediği cümle 'Korkut'un babası olduğunu öğrenen Memduh ne yapacak?' 😉
Ne tweetler yazmıştı FOX'a ama silmiş. :X Onu bende biliyorum. :)

Final demiş final sanki haftaya gibi. :) :)

Ne tweetler yazmıştı FOX'a ama silmiş. :X Onu bende biliyorum. :)

Final demiş final sanki, haftaya gibi. :) :)

Yanlış anlaşılabilir bir tweet olmuş ama az kaldı gibisinden yazmışlar. :D

O kadar tweet atacağına bitip bitmeyeceğini düzgünce yazsaydi bu kadar büyümezdi olaylar. Sürekli göndermeli gülücüklü cevaplar.. :D

Yanlış anlaşılabilir bir tweet olmuş ama az kaldı gibisinden yazmışlar. :D

O kadar tweet atacağına bitip bitmeyeceğini düzgünce yazsaydi bu kadar büyümezdi olaylar. Sürekli göndermeli gülücüklü cevaplar.. :D
Keşke o tweetleri yazsaydım konuya ama silmiş göndermede pompy'i geçmiş kadın. :F