FOX Büyük Bir Karar Aldı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
FOX, 8 Kasım'da 150 çalışanının katıldığı bir toplantı düzenledi.

Toplantıda söz alan FOX Genel Müdürü Pietro Vicari:
"Reyting savaşlarında kendi özel programlarını, dizilerini yaratmaları gerektiğini, diğer kanallar gibi yüksek maliyetler ile program ve dizi transferleri yapamayacaklarını" belirtti. Kanalın gidişatından memnun olduğunu ekledi. Toplantı her üç ayda bir tekrarlanacak.

foxtv2108.jpg

Medyatava​

kendi özel proğramları kaliteli olsa bari laf söylemeyizde kendi proğramları berbat ..

Konu tabi ki para değil. Desterenin dediği gibi para çok onlarda.

Ama kanalın bir amacı yok. Patron zaten Amerikan medyasının krallarından.

Adamın Fox Türkiye'den bir beklentisi yok ki. Asıl harcamasını Amerika'daki kanalında yapar, Türkiye'dekine neden yapsın...

Haliyle vasat, kalitesiz ve iğrenç bir kanal çıktı ortaya. :D

şu an zaten 4.ler :Dbir ya d a 2 yerde atv yi de geçmiş

ATV'yi geçtiğini hatırlamıyorum. Şu an 4.ler çünkü rakiplerinden Show çok kötü bir durumda. Geçen sene de Star çok kötü bir durumdaydı o yüzden 4. idi. Show da toparlanırsa yükselir ama Fox'un zaten yüksek hali bu. :)

ATV'yi geçtiğini hatırlamıyorum. Şu an 4.ler çünkü rakiplerinden Show çok kötü bir durumda. Geçen sene de Star çok kötü bir durumdaydı o yüzden 4. idi. Show da toparlanırsa yükselir ama Fox'un zaten yüksek hali bu. :)
20+ kadın izleyici birisi diğerini bilmiyorum olmıyadabilir 2:si :D şu açıdan nbakrsak önündeki kanalların 3 ü de tutmu bir sürü yeni işleri var fox sadece haremi tutturdu o da orta karar:D