FOX Ailesi Nazlı Tolga'ya Veda Etti!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
4GtRKT68NlM8Pt8YeLeck4v7.jpg

FOX Ana Haber'in başarılı sunucusu Nazlı Tolga, Bu Akşam son kez ekranlara gelecek. İşadamı sevgilisi Lawrence D. Brenninkmeyer ile Ağustos ayında dünya evine girecek olan Nazlı Tolga, kariyerine nokta koyacak. Evlendikten sonra yurt dışına yerleşecek olan Nazlı Tolga'ya, FOX Ailesi pastalı bir törenle veda etti.

Törende, FOX Genel Müdürü Pietro Vicari ve FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Nazlı Tolga'ya teşekkür konuşması yaptı. Nazlı Tolga tüm FOX çalışanlarının alkışları eşliğinde 'FOX Ailesi ömür boyu mutluluklar diler' yazılı pastayı kesti.

Nazlı Tolga'nın törende yaptığı veda konuşması:

[FONT=&quot]"Yaklaşık 7 yıldır devam ettiğim ana haber spikerliği görevimi noktalayarak, yeni bir başlangıç yapıyorum. İlk günden itibaren hızla yükselen bir başarı grafiği ile yürüttüğümüz Fox Ana Haber'de çok başarılı ve disiplinli bir ekibin parçası olduğum için çok şanslıyım. 7 yıl önce beni Fox TV’de beraber çalışmak için davet eden ve o günden beri en büyük destekçim, patronum ve dostum olan Doğan Şentürk'e ve tüm ekip arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Elbette emeğimizi karşılıksız bırakmayan ve bizi yıllardır evlerine konuk eden tüm seyircilerimize de gönülden şükranlarımı sunuyorum."

ebd_da139.jpg

[/FONT]

Son düzenleme:
Onu unutmak mümkün değil, keşke işine devam etseydi ama kararını vermiş çoktan :)

İşte Nazlı Tolga'nın son haber bülteni yani bizim için de onun için de Büyük Final bu akşam ;

999679_4387350140879_390112913_n.jpg

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy