FOX 14 Yaşında!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060

Ekranların ilgiyle izlenen kanalı FOX 14 yaşında!

Bu sıralar Yasak Elma, Mucize Doktor, Baraj, Son Yaz, Sen Çal Kapımı, Kefaret dizileriyle ve Zuhal Topal'la Sofrada, Temizlik Benim İşim, Çağla ile Yeni Bir Gün, Memet Özer ile Mutfakta ve Merve Yıldırım'la Benden Söylemesi programlarıyla ilgiyle izlenen FOX 14 yaşına girdi.

Biz de Fav10 ailesi olarak FOX'un 14. yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Çok sağ ol konumu açtığın için.
FOX'um iyi ki varsın.

Rica ederim. Senin sayende konuyu açabildim, çok teşekkürler.

Cidden son 3-4 yıldır favori kanallarım arasında hep ilk 2'de. Bu kalitesini umarım bozmaz ve senelerce bol bol seve seve izleriz.
Rica ederim. FOX'um bu yaz da bomba gibi olacak bu arada.

Reactions: slhttnmtl
Kanal Karagül sonrası yükselmeye başladı son 2-3 yıl çok iyi gidiyor,iyi projeleri seçmeye devam ederse ilk 3te olmaya devam edecektir.

Bu arada @haluk792 bir ara eski konulara girdim 2011'den FOX'u destekliyorsun forum'da nedeni bilmiyorum ama bu konuda helal olsun son yıllarda kesin mutlusun kanal iyi reytingler alıyor.

Kimse benim kadar sevemez FOX'umu bu hayatta. Zamanında ayrıca Facebook'ta yarışma düzenlediler en iyi seyircileri seçildim bir sürü hediye kazandım falan kısaca FOX'um iyi ki var.

Reactions: BARON疼痛
Kimse benim kadar sevemez FOX'umu bu hayatta. Zamanında ayrıca Facebook'ta yarışma düzenlediler en iyi seyircileri seçildim bir sürü hediye kazandım falan kısaca FOX'um iyi ki var.
vaay demek kanal ile bir geçmişin var
, FOX'un hangi dizisini en çok seviyorsun?

Reactions: cokiyitvci
Hem haber bülteni olarak, hem de içerik olarak en çok takip ettiğim kanal.
Çok başarılı ve iyi işlere imza atıyor, atmaya da devam ediyor.

Nice yıllara.

Umarım bu özel günde başlayacak olan Masumiyet'te rekorlar kırar.