'FOX' 12 Yaşında!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,303
Puanı
1,060
65180

Ekranların çok sevilen kanallarından birisi olan 'FOX' 12. yaşına girdi!

Yaptığı her dizi ve programlarla büyük ilgi çeken, reytinglerde bu sezon özellikle ciddi bir yükseliş yaşayan FOX 12. yaşına girdi. Bugün 12. yaşına giren kanal yaptığı bir kutlamayla yeni yılını kutladı.

Biz de Fav10 ailesi olarak FOX'un 12. yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Canım kanalım ilk açıldığın an halen aklımda, 12 yıl oldu bugün, her gün seni izlemeye devam, iyi ki zamanında en iyi seyircin seçilmişim yarışmanda. :bhr:

Geçenlerde İsveç kanallarıni ayarladım ve bizimde FOX'umuzun olduğunu farkettim. Vay be 4 buçuk senedir bihabermişim özel kanallarımızdan :F

@xBUGRAx 22 Eylül'de bizimkide 5. yılını kutlayacak :A Kaliteli diziler varsa bizim burdaki FOX'a bakarım belki. Şimdilik Friends ve Eurovision için Meledifestival'i takip ediyorum ama farklı kanallardalar.
Sizin FOX'uda tebrik ederim. Adı Zehra ve Bizim Hikaye düzenli izlediğim tek yapımlarınız oldu :A
Fox_TV_sverige.jpg

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Geçenlerde İsveç kanallarıni ayarladım ve bizimde FOX'umuzun olduğunu farkettim. Vay be 4 buçuk senedir bihabermişim özel kanallarımızdan :F

@xBUGRAx 22 Eylül'de bizimkide 5. yılını kutlayacak :A Kaliteli diziler varsa bizim burdaki FOX'a bakarım belki. Şimdilik Friends ve Eurovision için Meledifestival'i takip ediyorum ama farklı kanallardalar.
Sizin FOX'uda tebrik ederim. Adı Zehra ve Bizim Hikaye düzenli izlediğim tek yapımlarınız oldu :A
Ekli dosyayı görüntüle 65182

Bizim FOX sizin orda da çekiyor sandım. 😱 :A Sadece Amerika işlerini mi veriyor size özel yapımlar da var mı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi