Fox Çöktü Mü ?

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
149
Fox Tv bu Sezon Çok Çok Kötü Sizce Çöktü Diyebilir miyiz ?

gün içinde gayet iyi bu da kanalı idare ediyor prime time da cumartesi ve pazartesi iyi ama bu sene unutma beni-yer gök aşk ve lale devri bitince zorlanabilir

çökmedi günlük dizileri ve yer gök ask lale devriyle ayakta .

Deniz yıldızı ve unutma beni olmasa ne olacak acaba

Bence fox yakında satılır bu ne adam gibi reyting alamıyo

Kanalı baştan yarattılar ve bunda başarılı oldular bence...

Kanalı bu noktaya kadar getirdiler, gelecek sezon yeni projelerle yine yerini koruyacaktır...

Transfer yapmadan buralara gelmek önemli...

Kanalı baştan yarattılar ve bunda başarılı oldular bence...

Kanalı bu noktaya kadar getirdiler, gelecek sezon yeni projelerle yine yerini koruyacaktır...

Transfer yapmadan buralara gelmek önemli...
aynen star transfer yaptı da nboldu hala zirvede değiller acuna verilen 70 milyonla fox neler yapar

Çökme felan yok. Her kanalin inis ve çikislari olur, bu çok normal..

Çöktü diyemeyiz ama çok kötü gidiyor. İzlenilebilir işler üretmiyor. Haliyle başarılı yapımları nadir. Sahibi amerikalı olan kanaldan ne beklenir. Adam zevkine almış kanalı işletiyor...

Değişik işler yapmazlarsa işleri zor

Hiç bi projesi tutmuyo bu aralar

Kanalda önemli olan para değil akıl.

Kanal vardır paralarla transfer yapar ama yanlış işletir. Bkz: Star. Herkes zirvede olacağını sanıyordu. Ama bence zirve şansını kaybetti. 2ci sırada yer alacak. (ki ben bunu bütün yaz söyledim)

Kanal vardır fazla para harcamaz aklıyla yükselir. Bunun ün büyük örneği Kanal D. Transfersiz işleri götürüyor. En ölü haliyle bile zirvede. Ben Bilmem Eşim Bilirin maliyyeti ile Acuna kafa tutması taktiri hakediyor

Atv iyi işlere imza atıyor. Ama yanlış yönetiliyor. Tıpkı Star gibi. Dizileri sürekli harcıyor

Show Tv`nin fazla parası yok ama akıllı. Parasız bile izlenebilir diziler ve programlar sunuyor. Ama elinde tutamıyor

Fox transfersiz kendi yapımları ile ayakta duruyor. Ama düzgün işletilmiyor

Revan abarttın Marttan itibaren birinciliği kesin alır bence ekimdede büyük ihtimalle 1 olur

fox çöktü fox yeni yayın politikasında ab ye yöneldi( sbt ve agb foxun ab reytinglerinleri göstermiyordu) mecbur böyle bir hamle yaptı fox ama tns gelkince foxun da ab reytingi oldugu anlaşıldı ama fox geri dönülme bir yola girmişti
)) agb ve sbt ye güvenen fox şapa oturdu hangi ab ye yönelik diziyi koysa göçtü. bu sene tutan işi yok. ama ben hareme güveniyorum bir nebze fozu güldürebilir