Forumun yeni oyun gazetesi Oyunkolik Sayı 1

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
454
Fifa 12'nin yeni oynanış videosu yayınlandı.

PES 2012 ile FIFA Soccer 12 arasındaki çekişme, iki oyunda piyasaya sürülene dek devam edecek gibi görünüyor. Ardı ardına gelen videolarla iki firma da "biz daha iyiyiz" demeye çalışıyor adeta. Bugün de FIFA Soccer 12 için yeni oyun içi tanıtım videosu yayımlandı. İşte tüm yenilikleriyle FIFA Soccer 12'nin konsol versiyonu:

YouTube - ‪FIFA 12 E3 Gameplay Trailer‬‏

Prototype 2'nin E3 videousu

Prototype 2'nin E3 videosu görücüye çıktı. Radical Entertainment tarafından yapılan devam oyununda, James Heller adındaki karakteri yönetiyoruz. Heller'ı kontrol ederek, ilk Prototype'teki kahramanımız Alex Mercer'ın peşine düşüyoruz. PC, X360 ve PS3 platformları için hazırlanan oyunun gelecek sene içinde çıkması bekleniyor.

YouTube - ‪Prototype 2: E3 2011 - Action Trailer‬‏

Xbox 360 55 milyonu gördü.

http://static.shiftdelete.net/img/article/xbox360arcade1245410997.jpg için Google Görsel Sonuçları

Microsoft'un yeni nesil konsolu olan Xbox 360'ın dünya çapında 55 milyon satıldığı bildirildi. Özellikle "Ölümcül 3 Kırmızı Işık" hatasıyla uzun süredir adı anılan konsol, çoğu oyuncunun da dalga konusu olmuş, ama yine de geniş oyun portföyü ve Xbox Live gibi bir servisi sayesinde milyonlarca insanın kalbini çalmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Slim versiyon X360 ile birlikte konsolun popülaritesi artarken, ardından gelen Kinect sistemiyle de oyun deneyimine farklı bir bakış açısı getirmişti.

Xbox Live'ın şu an dünya çapında 35 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. Ayrıca dünya çapında 10 milyondan fazla Kinect sensörün satıldığı, 10 milyon da Kinect destekli oyunun satıldığı belirtildi.

PlayStation 4 işlemcisinin detayları.

http://www.hardwaremania.com/wp-content/uploads/2011/05/playstation-4-concept-by-tai-chiem-003-560x383.jpg için Google Görsel Sonuçları

İnternette birçok sahte PS4 tasarımı bulunuyor.

SmartHouse sitesinin haberine göre, geçtiğimiz hafta 3 milyar dolardan fazla zarar ettiklerini açıklayan Sony, bir yandan da yeni nesil konsolu PlayStation 4'ün işlemcisini hazırlamak, daha doğrusu hazırlatmakla meşgulmüş. Çünkü işlemciyi her zaman olduğu gibi PlayStation 3'ün de işlemcisini hazırlayan IBM hazırlıyor.

IBM daha önce Cell işlemcisini de hazırlamıştı. IBM'in yaptığı açıklamaya göre, yeni işlemcileri Big Blue, 32nm'lik ve eski Cell işlemcisinden en az iki kat daha hızlı çalışabilme kapasitesine sahip. Bu yeni işlemcinin yalnızca konsollarda değil, Sony'nin Bravia TV'lerinde ve yeni laptoplarında da kullanılması planlanıyor.

Sony:N NGP'nin fiyatı konusunda meraklanmayın

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110127180943/uncharted/images/e/eb/NGP_Uncharted_610x390.png için Google Görsel Sonuçları
Oyun konsollarının fiyatları özellikle ülkemizde büyük problem oluyor. Yurt dışıyla kıyasladığımızda neredeyse 2 katı fazla fiyata konsol satın almak zorunda kalıyoruz. Bu nedenle piyasaya çıkacak her cihazın fiyatı bizim için önemli.

Sony yetkilileri de özellikle biz Türk oyuncuları rahatlatacak bir açıklama yaptı ve NGP'nin (Sony cihaza hala böyle hitap ediyor) fiyatının uygun olacağını açıkladı. Shuhei Yoshida'nın açıklamasına göre "NGP'nin fiyatı oyuncuların üzerinde fazla düşünmeden alacakları bir seviyede" olacak.

[FONT=&quot] Konsol geliştirirken piyasadaki diğer cihazlar üzerinde çok durmadıklarını ve müşterilere "istediğim tam olarak bu" diyecekleri bir cihaz sunmak istediklerini söyleyen Yoshida, 3DS'e gösterilen tepkileri de yakından izlediklerini belirtti.[/FONT]

Son düzenleme:
Dergi genel olarak güzel ama daha fazla resim olsa ve az link versen daha iyi olurdu. Daha çok oyun var incelenecek.

Yine de tebrik ederim,güzel bir dergi olmuş.

Sağolun arkadaşlar daha sayı 1 her geçen gün haber sayısı artacak.

Eğer altından kalkabilirsem sana da bir yardımım dokunsun isterim ama şu an başka bir konuda GÜNCEL'e gönderiyorum hazırladıklarımı. Bu arada hiçbir gazetede video görmemiştim:D (Tabi sayılırsa Harry Potter'da görmüştüm:D)

Arkadaşlar bence bu gazetelerinizi güncellerinizi birleştirin FavoriForumum adına bir çok gazete çıkıyor bir tane çıksın ve tam çıksın,güçlerinizi birleştirip en iyisini yapın.

Ben Cenation'a GÜNCEL'e katılmasını teklif etmiştim. _-REZNOV-_ ile birlikte GÜNCEL'de olacaktı ama reddetti. Bağımsız bir gazete çıkarmak istiyormuş yani.