Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
2014 yılı dizi senaryoları ön plandaydı zevkle okuyorduk kanal sistemiylede ilgi çekici görünüyordu kadın eli değince senaryomda ilgi görmüştü 2015 yılı cengo survivor ile yarışmaları moda etmesiyle senaryo yerini yarışmalar aldı özellikle müzik yarışmasını daha çok sevdiğini gördük forumun cengo survivoru yaklasık 1 yıl kadar 2016 yılında artık yapmayarak geçirdi bende farklı bir formatı Benim Albümüm çıkardım ortaya 2016 mart ayında sana [USER=87959]@Harunnn60[/USER] [USER=87619]@Bully[/USER] a falan danısıp bu işe girmiştim şimdide MS ile devam ediyoruz son 1 yıldır forumun en durgun döneminde eğlendirmeye çalısıyorum üyeleri [USER=87466]@mrt-06[/USER] da o şarkı benimle müzik yarışmalarını forumdan ihmal etmemeye devam ediyor el birliğiylede devam etmeliyiz bence ayoll
2014 yılı dizi senaryoları ön plandaydı zevkle okuyorduk kanal sistemiylede ilgi çekici görünüyordu kadın eli değince senaryomda ilgi görmüştü
2015 yılı cengo survivor ile yarışmaları moda etmesiyle senaryo yerini yarışmalar aldı özellikle müzik yarışmasını daha çok sevdiğini gördük forumun cengo survivoru yaklasık 1 yıl kadar 2016 yılında artık yapmayarak geçirdi bende farklı bir formatı Benim Albümüm çıkardım ortaya 2016 mart ayında sana [USER=87959]@Harunnn60[/USER] [USER=87619]@Bully[/USER] a falan danısıp bu işe girmiştim şimdide MS ile devam ediyoruz son 1 yıldır forumun en durgun döneminde eğlendirmeye çalısıyorum üyeleri [USER=87466]@mrt-06[/USER] da o şarkı benimle müzik yarışmalarını forumdan ihmal etmemeye devam ediyor el birliğiylede devam etmeliyiz bence ayoll