Forumun Dikkatine!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen 2 gün sonra ceza verip cevap verme diyemezsin. ben hemen cevap vermesem öbür gün verirdim. forumda üyeden çok mod var cezaları çoğaltıyor

sen 2 gün sonra ceza verip cevap verme diyemezsin. ben hemen cevap vermesem öbür gün verirdim. forumda üyeden çok mod var cezaları çoğaltıyor

Ceza sürelerinde fazla zaman geçirmeden hemen gerekeni uyguluyoruz.Bazen tartışma uzayıp gerekli zamanda uygulamaya koyamıyoruz.Bazen de insanlık haliyle unutulup gecikebiliyor.Sana cevap verme dememde ki hususu anlamamışsın
Ben sana aynı içerikte cevap yazma diyorum bak bir daha yazdım senin için

Yönetim şekli ve sayısı bazı istisnalar haricinde değişmedi.Cezalar çoğalmıyor insanların birbirine saygısı azalıyor katlanabilme hoşgörü duygusu kayboluyor

ben bunun neresine katlanıcağım adamlar sabit fikirli bunun içinde IQ testi istedim ceza yedik
6 aydır laf anlatıyoruz bi kademe ileri gidemedi çoğu, sabah akşam vadi izleyip polatın sesini bilmeyenler var forumda boşa konuşuyoz burdada senin orta yol istediğin yok

IQ testinde hala israrcısın daha ne diyebilirim ki ? Doğduğundan beri ülkemde yaşayıp kaç yıldır bu havayı soluyup daha atalarını bilmeyen tarihini bilmeyen büyüklerini bilmeyen var.Polatı sesini bilmese ne olur...

Orta yolu istemeyen sensin benlik bir durum yok

Beni araştır ne zaman boş konu açmışım boş mesaj yazmışım bir tane göstersene?😉.Forumda çok aktif değilim bu saatlerde giriyorum zaten bir de ikindin vakitlerinde.

Bende cogu cezami haksiz yere aldigimi dusunuyorum. Yonetimide hakli buldugum cezalar var ama genel olarak yonetim bana hep ceza vermek niyetinde oldugu icin bende cok yakin bir sure icinde ayrilacagim forumdan.

CAPSLOCK alınma ama burda cezalarda en çok hakkeden sen oldugun ap açık okadar çok tahrik içerikli mesajlar yazmıssın ki yani belli neyi zorluyon

hiç le baslayan konularının hepsi hava konuları ona yorum yazanlar sırf senle dalga geçmek için yazdigi kesin

survivor alemto fark attı diye şikeci ilan ettin adami adam video çekersem forumdan gidicenmi dedi yanit yok
Kimse Sana Bisiy İspatlamak Zorunda Değil.

Ayrıca Tamamen Haklı Cezalar Yönetim Doğru Çalısıyor Cezalar Hafif Bile Aslında 5 Verilcek Cezalar 3 Verilmis Dua Ediceğine Şikayet Ediyorsun.

Tabi'ki Her zaman ki Halin. Kasıtlı Olarak Sana Ceza Veren Bir Mod Oldugunu Düsünmüyorum En Az 5 Ayrı Moddan Kesin Ceza Yemişindir

Yazdıgın Mesajların Bazılarını Ben Şikayet Ettim Ama Genelin'de Çok Az Şikayetim Var