Ben her zaman destekçinim. Yüz verme şunlara. Yasımız geçince saygı duyacaklarına dalga geçiyorlar. Yeni nesil böyle ama ben haklarından gelirim onların
Yarın seni satabilir
Aaa hoşbulduk yeni kişiler baya varmış
Evet duydum ki sen bu forumdaymışın arkadaşımı ruh emiciler arasında yalnız bırakmayım dedim.Aaa hoşbulduk yeni kişiler baya varmışAma sen yeni değil baya eski çıktın ilk okul arkadaşım herry sendemi geldin 😱😱😱
Patronunu foruma girdiğini görür de kovulursun inşakşam cevap vericem size tek tek şu an çalışıyorum .ss
Kaç kişi ittifak yaparsanız yapın deviremezsiniz onu.
Gelir gelmez mezaramı koyucaksınız beni AaaBen sana bunu atma bir daha demedim mi, şimdi bende seni ifşalıyorum.!!!!!
Kötü yola düşer falan allah korusunPatronunu foruma girdiğini görür de kovulursun inşOklavaya gerek kalmadı @Çiğdem
Düşman kör nişancıdır ama dost nereden vurucağını iyi bilir
Hiç işim olmaz.
Aaa @xemrexxx ne diyor buKötü yola düşer falan allah korusun
Düşman kör nişancıdır ama dost nereden vurucağını iyi bilir
Hoşgeldin oklavalı abla.
Kendin kaşındın bir daha atarsan kabak gibi ortalığa atarım seni.Gelir gelmez mezaramı koyucaksınız beni Aaa
Okulda ben oklavayla uçuoyrum diye dalga geçiyordunuzEvet duydum ki sen bu forumdaymışın arkadaşımı ruh emiciler arasında yalnız bırakmayım dedim.(En büyük ruh emici de @cehennet oluyor dikkat et kendisine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?