Forum'un İlk Dizisi OzaN Admin Kaçırıldı GERİ DÖNÜYOR!!!

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259

Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıla yakın sürece önce forumda Ozan Admin Kaçırıldı adında kısa 3-4 bölümlük bir dizi yazmıştım. O yaz olanlar oldu, forumda dizi sektörü oluştu. Sonraları sektör büyük bir düşüşe girdi. Dizi yazanlar azaldı. Ama canlanacağından eminim.

OzaN Admin Kaçırıldı'nın birçok farklı versiyonunu yazmıştım. En son UMUT adlı versiyonu yayınladık örnek bir bölüme buradan ulaşabilirsiniz: https://fav10.net/f620/ozan-admin-kacirildi-umut-5-bolum-ve-ozan-oldu-97852/

Şimdi işin içine yeni üyeler gelecek. Dizinin adı bu kez Ozan Admin Kaçırıldı - PUSU

Dizi 20 bölümlük olacak, ilk bölüm bu gece....

Not: Dizinin özelliği karakterlerin forum üyelerinin nickleri olmasıdır.

Son düzenleme:
Bunun yerine yeni projeler yapsan daha iyi olurdu.Bu kaçıncı yeniden başlangıç?:)

Hepinize teşekkürler, diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

@Burak Vadi de örneğin 10 yıldır sürüyor ama hala sadık bir izleyici kitlesi var. Önemli olan kalitedir. Kaliteyi oldukça arttıracağım artık.

Hepinize teşekkürler, diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

@Burak Vadi de örneğin 10 yıldır sürüyor ama hala sadık bir izleyici kitlesi var. Önemli olan kalitedir. Kaliteyi oldukça arttıracağım artık.

Kaliteyi sıfırdan alıp nasıl yükseklere çıkaracaksın merak ettim.:):)

Ne demek istediğini anlamadım ama UMUT özellikle beğeniliyordu. Ayrıca forumdaki diğer bütün dizilerin temeli bu dizinin oluşturduğu altyapıya dayanmaktadır.

Yorum yapmamanı rica ediyorum diziye :)

- - - Ekleme - - -

Ne demek istediğini anlamadım ama UMUT özellikle beğeniliyordu. Ayrıca forumdaki diğer bütün dizilerin temeli bu dizinin oluşturduğu altyapıya dayanmaktadır.

- - - Ekleme - - -

İstediğim konuya,istediğim zamanda,saygı çerçevesi içerisinde yorum yapmaya hakkım var.:)

İstediğim konuya,istediğim zamanda,saygı çerçevesi içerisinde yorum yapmaya hakkım var.:)

Açıkçası yorum yaparsın da art arda tahrik edici yorum yaparsan bu suçtur, saygı maygı hikaye haberin olsun da sonra ceza puanlarını toplama :):)

Yorumların da tarafımca dikkate alınmayacak. Forumun efsane ilk dizisidir bu.

Dizi bu akşam ya da yarın başlayacaktır arkadaşlar. Dizide hemen hemen herkese yer vereceğim.