Forumu Bırakmak İstediniz Mi ? Ya da Kaç Kez Bırakmayı Denediniz?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
Forumu Bırakmak İstediniz Mi ? Ya da Kaç Kez Bırakmayı Denediniz?​

Bırakıyorum deyipte bırakmama , düşüncesi hiç aklımdan geçmedi şükürler olsun ki

Forumda bugüne kadar binlerce konu açıldı. "Gidiyorum, Elveda" diye. İşte o konuları açanlar açmayanlardan daha çok online oluyorlar.

Bunu en çok yapan da şüphesiz çocuklarduymasın.
Bi ara her hafta konu açıyordu. Ama sadece o değil daha var niceleri. "Forumu bırakıyorum" diyor bir bakıyorsun 24 saat online. Bir de bırakmasa kim bilir ne yapacak.

Kızdığım, sinirlendiğim anlar oldu ve o sinirle "bırakacağğhm, gidicehhm" triplerine girdiğim olmuştu.
Ama ciddi anlamda gitmeyi düşünmedim, ilerleyen zamanlarda da düşüneceğimi sanmıyorum.

Yalnız @RevaN isim vermeden belirtsen iyi olur.

Bu durumu direk forumu bırakmak istiyorum düşüncesiyle değil de, forumdan sıkıldığım anlarda düşünce olarak var olmuştu.Ama böyle bir karar almadım bu zamana kadar.

2 kez.

1.cisinde dayanamadım

2.cisinde epeyce bir girmedim.Hala etkileri var gibi.

Aklıma ilk @çocuklarduymasın geldi

4-5 ay önce bir şey olmuştu. Tam hatırlamıyorum. Ama banlanırsam geri dönmem diye düşünmüştüm. Ama banlanmadım.

"Morelimi çok bozdunuz sonunda forumu bıraktirtmayı başardiniz" diyip g....ü havalı bi şekilde konu açıp fors atmayı çok aklımdan geçirdim ama hiç yapmayacağim şeydir.Forumdan sıkılırım ara veririm. geri döndüğümde sarmazsa zaten bırakmişimdir

Forumu biraksam mi ki diye düsünüyorum bu aralar. Son 5 ayi unutup yok saysam..

Edit: Ne oldu Mustafa begenmissin sende mi saymiyorsun bizi artik @RüzgarGülü

Son düzenleme:
Düşünmedim zaten yoğun olduğum zamanlar girmiyorum genellikle.

sıkıldığım zamanlar olmuştur ara sıra oda normaldir bırakmayı hiç düşünmedim

Birçok kez bırakmak istedim, bir kere denedim onda da tam başarılı olduğum söylenemez :