Forumdan Resimler

Reactions: Dosi
Hesabımı, aklımı, zamanımı, herşeyimi benden aldı o dizideki Sherlock
herşeye şüpheyle yaklaşır oldum

Onun orada dur durak bilmeden kurduğu cümleleri, yaptığı analizlerini falan izledikçe iyice o moda giriyorsunuz Dosi hanım.
Hele hele siz arka arkaya izlediniz, anlayabiliyorum o ruh halini.

Tamam tamam bu son, bir süre tuhaf şeylerden uzak duracağım

@denizz19 hâlâ popülerliğin devam ediyor.
neyseki bu kez ki üye @Aserat 'a laf atmak için değilde Deniz'e bakmak için üye olmuş.
Üye olur olmaz aynı saniyede onun profiline damladığına göre? 😱 Benimde aynı saniye ss almam tamamen bir tesadüf
online listesine bakınca ismi ilgimi çekti, nickine bi tıkladım bu manzara vardı

Böyle üye olunup hemen Deniz'in profiline damlayan ikinci üye oldu(yani radarıma takılan
)

@MasacRE @MEnes @alperuz @Sherlock @Tolstoyevski @Turkuazz @DarkLegenD @serhatt @kerem @Silinmiş Üye @The_Erinch @Forumdash @dreamy

Dosi gerçek bir sherlock'sun sen.
Yakışıklı adam belki Deniz'in çevresinden veya twitter sayfasından birileridir. Biliyor mu fanların senin üyeliğin olduğunu burada Deniz?
@denizz19
Mesela @Sherlock un bir kaç dakikada en az 4 tane farklı avatarlı halini gördüm
bi seçemedi kendine uygun avatarı

Denizciğimiz forumun çok çok çok popüler ismiydi hâlâ da öyle ama forumdaki aktifliğini azalttı geçtiğimiz sene.

Reactions: alperuz and Dosi
Nasıl bir istikrardasın muazzam detay

Allah canını almasın işsiz arkadaşım

Hiçbir şeye şaşırmıycam diyorum yine de şaşırıyorum

Bu susmuş halin mi 😱
Evet bu susmuş halim
Bazı şeyleri direk yönetimdeki arkadaşlara havale ediyorum, bazı şeyleride size anlatıyorum. Bazılarınıda burada paylaşıyorum. Artık gerisini sen düşun

Reactions: alperuz
Neden sürekli bunlar sana rastlıyor, neden...