Sert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim. @cookies
Valla hepsini paketle gönder banaSert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim.@cookies
PTT kargo mu Aras kargo ile mi?Valla hepsini paketle gönder bana
Geceleri yapılan vurgunları severim aslında ama sen yapmaKafamda var uzun süredir bir şeyler.Eski sıva ekibi olsa şimdiye operasyon çoktan başlamıştı.Adım adım ilerlemek hiç bir kazanç sağlamaz bu konuda. Bir gece ansızın vurgun yapacağız.
Daha ağır bir şeyler düşüneceğiz bu işe sanırım.
Keyfimin ne isteyip ne istemediğini ben bile bazen çözemiyorum.Keyfin istesin o zaman Enesciğim
Hangisi daha hızlıysa onla artık istiyorumPTT kargo mu Aras kargo ile mi?
Valla senin bi şoka uğraman lazım önce evlenmeyi istemen içinDaha ağır bir şeyler düşüneceğiz bu işe sanırım.
Keyfimin ne isteyip ne istemediğini ben bile bazen çözemiyorum.
Kaybediyoruz gibime geliyor. Yenildik sanırım. Vurgun yetmez, darbe yapmalıyız.Kafamda var uzun süredir bir şeyler.Eski sıva ekibi olsa şimdiye operasyon çoktan başlamıştı.Adım adım ilerlemek hiç bir kazanç sağlamaz bu konuda. Bir gece ansızın vurgun yapacağız.
Almam için bir sebep söyle.Anladıysan neden beni Almayaya aldırmıyosun
Yav sen de erkekleri sevmiyor muydun 😱 Darbe bana bi şartla yapabilirsin Almanyada evlenirsen.Evlenmeden olmazKaybediyoruz gibime geliyor. Yenildik sanırım. Vurgun yetmez, darbe yapmalıyız.
Seni memnun ederim ve tıp okuyorum sana yük olmamAlmam için bir sebep söyle.
Ben vurgun yaparsam taş üstünde taş kalmaz.Geceleri yapılan vurgunları severim aslında ama sen yapma
Bu mesaja katılabilirim. O şoku uğratacak kadın çıkmadı be karşıma. Çıksın da o seviyeyi göreyim istiyorum.Valla senin bi şoka uğraman lazım önce evlenmeyi istemen için
Hediye paketi olsun mu peki?Hangisi daha hızlıysa onla artık istiyorum
Böyle ulu orta yerde darbe kelimesini kullanmasana yaaa.Kaybediyoruz gibime geliyor. Yenildik sanırım. Vurgun yetmez, darbe yapmalıyız.
Vurgun yapma kardeşim sen benim abimsin.Vurgun olmaz şimdiBen vurgun yaparsam taş üstünde taş kalmaz.Herkes kendine çeki düzen vermek zorunda kalır.
Bu mesaja katılabilirim. O şoku uğratacak kadın çıkmadı be karşıma. Çıksın da o seviyeyi göreyim istiyorum.
Kendini unutmuşsunSert erkek istiyorsan @Yiğitt ve @MEnes var elimde... Komik erkek istiyorsan @xemrexxx .... Kıvırcık saçlı istersen @xBUGRAx var. Kaslı istersen @Billy Kane, bana dans edecek erkek lazım dersen @sokak sanati var. Hangisini vereyim.@cookies
Benim taliplerim kuyrukta bekliyorlar. Senin hiç şansın yok.Yav sen de erkekleri sevmiyor muydun 😱 Darbe bana bi şartla yapabilirsin Almanyada evlenirsen.Evlenmeden olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?