Forumdan Ayrılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

* BΣЯΚ

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1
Puanı
137
Arkadaşlar Forumdan Ayrılıyorum Artık Online Olmıyacam Sebepleri Falan Boşverip Geleceğimize Bakalım Herkese Forumda Başarılar xD Daha Önce Bu Kararı Almıştım Ama Sonra Geri Dönmüştüm Şimdi Aynı Kararı Geri Dönmemek Üzere Alıyoruz
Kendinize İyi Bakın :D[X(]

sebebini az çok tahmin edebiliyorum düşündüğüm şeyse çok ufacık bir sebep...he çok daha önemliyse bilemem ama çok erken olduğunu düşünüyorum.yamulmuyorsam rekor bile olabilir.

tahminde bulunabiliriz kendisi görünüşe bakılırsa açıklama yapmayacak.

bir konu hakkında sen açtın ben açtım önceden açan kişiyle arasında sürtüşme oldu zaten önceden aldığı bir kararı uygulamaya koymanın zamanı geldi dedi...

hmm .. berk'le aslında iyi arkadas olmustuk ancak biraz benım ıslerıme karıstı tartıstık :) bana cok konu acma dedı spor bolumune bura fmT değil dedi bende anlamadım konu acmanın neresının kotu oldugunu ama cok buyuk bı dert değil 😉

aynı şey bana da yapıldı mp3 forumunda bastım istifayı (konularımı falan kilitliolardı vay metal şarkıları açma vay güncel aç vay burası satanist forumu değil.) kimseye ezdirmem ne kendimi ne görüşlerimi xD

hayır yanı mantıklı dusunmek gerek sımdı o spor platformu acılmıssa bol bol konuyLa guncel tutmalıyız bunda kötu bır sey yok ancak berk açma dıyor bana neyse yolu acık olsun 😉

Yalnız Berk'in bırakma kararına saygı duyuyorum ama çok saçma bir sebep.
İyi bir arkadaş Berk, forum içinde çok faydalı olduğuna - olacağına inanıyorum. Mantıklı düşünüp hata yaptığını anlayıp kararından döner inşallah :)

hayır yanı mantıklı dusunmek gerek sımdı o spor platformu acılmıssa bol bol konuyLa guncel tutmalıyız bunda kötu bır sey yok ancak berk açma dıyor bana neyse yolu acık olsun 😉

Ya Ben Sana Açma Demiyorum Önemli Şeyleri Aç Yıkarıda Hep Spor Haberleri Var Konu Açıyoruz Sen Spor Haberleri Yüzünden Gözükmüyor Kaynıyor Gidiyor

Ya Ben Sana Açma Demiyorum Önemli Şeyleri Aç Yıkarıda Hep Spor Haberleri Var Konu Açıyoruz Sen Spor Haberleri Yüzünden Gözükmüyor Kaynıyor Gidiyor
Bir bakıma haklısın ama çok fazla spor haberi açılmıyorki bu doz iyi bence...
Yeni açılan konuları görmek için ;
https://fav10.net/misc.php?do=cybstats buraya girip buradan 30- 50 falan seçebilirsiniz. (Ben öyle yapıyorum.) Veya
Yeni Mesajlar ile görebilirsiniz sonuçları... Açılan konular bazen tutmuyor. Bazende sonradan tutuluyor... Tutacağını düşündüğünüz ama ilgi görmeyen konuları " Güncel " diyerek yeniden yukarılara taşıyabilirsiniz...

Arkadaşlar bu konu tekrar gündemde Co- adminler yada Admin yetkimi alsın Lütfen boşu boşuna neden falan yazmayın :D flood yapmış olursununuz :D Kararım kesindir bu karar sadece burada değil diğer 3 forumda da geçerlidir. Yolunuz açık olsun hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...