Birbirinden farklı bölümleriyle ve birbirinden farklı oyuncularla yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi forumdAkiler için arayışlar sürüyor sizde yıldız olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz ....
Yazabilirsin
kendimi söylememe gerek yok sanırım 🙂🙂 başka birisi oalrak @destere öneriyorum reyting patlaması yaşarsın vlla
Peki kardeşim benim yazdım say...ben sana haber vereceğim...Yazabilirsin kardeşim
Pekala yazdım senide .... haberdar edeceğim 😉Yazabilirsin
Tamam BekliyorumPeki kardeşim benim yazdım say...ben sana haber vereceğim...
Hiçbir sorun olmaz senin oynayacağın bölümü ben özel mesajdan sanada iletirim görmen için....fazla online olamıyorum problem değilse yazabilirsin
Tamamdır hallediyorum hemen....Yazabilirsin
Tamam,zaten nasıl karakter oynamak istediğinizi soracağım güzel bişeyler çıkar..ayıpsın benden kötü birşey çıkarmı hiç ?Yaz yaz ama Polat gibi karizma bir karakter olsun
Veya Poyraz gibi de olur İrrite oldum
evet haber verirsen güzel olurHiçbir sorun olmaz senin oynayacağın bölümü ben özel mesajdan sanada iletirim görmen için....
Tamamdır hallediyorum hemen....
Tamam,zaten nasıl karakter oynamak istediğinizi soracağım güzel bişeyler çıkar..ayıpsın benden kötü birşey çıkarmı hiç ?
Bak bana başrolü ayarla Polat gibi sonra operasyonlara falan gidelim ætakas @Maskeli Fedai @XanTierHiçbir sorun olmaz senin oynayacağın bölümü ben özel mesajdan sanada iletirim görmen için....
Tamamdır hallediyorum hemen....
Tamam,zaten nasıl karakter oynamak istediğinizi soracağım güzel bişeyler çıkar..ayıpsın benden kötü birşey çıkarmı hiç ?
Valla kimseye canlı kalacağına dair söz veremem ama başrol çıkarcam ayarlarım belkiBak bana başrolü ayarla Polat gibi sonra operasyonlara falan gidelim ætakas @Maskeli Fedai @XanTier
Pekala.tamamdır eros ..haberdar ediceğim seve seve....Oynamak isterim bende