ForumdAkiler Oyuncu Aranıyor !!

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
KPjJAd.jpg

Birbirinden farklı bölümleriyle ve birbirinden farklı oyuncularla yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi forumdAkiler için arayışlar sürüyor sizde yıldız olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz ....

kendimi söylememe gerek yok sanırım 🙂🙂 başka birisi oalrak @destere öneriyorum reyting patlaması yaşarsın vlla :F

kendimi söylememe gerek yok sanırım 🙂🙂 başka birisi oalrak @destere öneriyorum reyting patlaması yaşarsın vlla :F

Ahahah senii yazdımm ulennn!! 😀şaka bir yana sana söz demiştim zaten ...destereyide oynatırım kendisi isterse niyee olmasın:F hiç şüphesiz patlatır reytingleri beren saat gibi aranan oyuncudur kendisi :F

fazla online olamıyorum problem değilse yazabilirsin:)
Hiçbir sorun olmaz senin oynayacağın bölümü ben özel mesajdan sanada iletirim görmen için....
Tamamdır hallediyorum hemen....
Yaz yaz ama Polat gibi karizma bir karakter olsun :D

Veya Poyraz gibi de olur :D İrrite oldum :D
Tamam,zaten nasıl karakter oynamak istediğinizi soracağım güzel bişeyler çıkar..ayıpsın benden kötü birşey çıkarmı hiç ? :D

Hiçbir sorun olmaz senin oynayacağın bölümü ben özel mesajdan sanada iletirim görmen için....

Tamam,zaten nasıl karakter oynamak istediğinizi soracağım güzel bişeyler çıkar..ayıpsın benden kötü birşey çıkarmı hiç ? :D
evet haber verirsen güzel olur:)

Bak bana başrolü ayarla Polat gibi sonra operasyonlara falan gidelim :D ætakas @Maskeli Fedai @XanTier :D