Beklentimi küçük tutuyorum sen bile bulamadın aşkı ben mi bulcamGüvenmiyormusun
@DarkLegenD seni de mi kaybettik 😱@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai
@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek@bazinga da püflüyordu
@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte
@DarkLegenD En fırlama parlakcıdır kulupten zor atmıstık@DarkLegenD seni de mi kaybettik 😱
@Billy Kane bizim gibi forumda kalan son kaleler için bir konu açmıştı geçen, @destere yi oraya davet ediyorum@DarkLegenD En fırlama parlakcıdır kulupten zor atmıstık@destere Forumun bu halini yeni görmeye basladı en çokta onu merak ediyordum
Gece gece ecünnü zamanı değil korkmayalım@Billy Kane bizim gibi forumda kalan son kaleler için bir konu açmıştı geçen, @destere yi oraya davet ediyorumNe kadar uzak durursak o kadar iyidir o parlak muhabbetlerinden
https://fav10.net/forum/threads/betül-lily-resimleri.283031/
Sen gelme zaten orası bize ait
@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai
@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek@bazinga da püflüyordu
@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte
@Billy Kane bizim gibi forumda kalan son kaleler için bir konu açmıştı geçen, @destere yi oraya davet ediyorumNe kadar uzak durursak o kadar iyidir o parlak muhabbetlerinden
https://fav10.net/forum/threads/betül-lily-resimleri.283031/
Sen gelme zaten orası bize ait
Zaten destere oldumu bu tür şeyler olmuyor forumda diyorumben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuşvalla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor
yukarda @MEnes in mesajıda gördüm bizim kırsaçlıda bu aşırılıktan bunalıma girmiş gibi
Oklavamı kapıp gelirimSen gelme zaten orası bize ait
İpin ucu kaçtı iyice, beni de rahatsız etti bir süre sonra @MEnes yoldaşıma hak veriyorum o konudaben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuşvalla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor
yukarda @MEnes in mesajıda gördüm bizim kırsaçlıda bu aşırılıktan bunalıma girmiş gibi
Foruma kaliteli gırgırı getiren kralben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuşvalla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor
sen nerelerdesin @xdragxxForuma kaliteli gırgırı getiren kral
Öyle kankasen nerelerdesin @xdragxx
sanırım arada bir giriyorsun foruma herzamanki gibi meşin yuvarlak konularına bakıp çıkıyorsun
daha öncede davet etmiştim sanırım arada bir yabancı dizi konularına dal orda karşılaşma ihtimalimiz daha fazlaÖyle kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?