Hhaha kısmet kapama konusunda kötü ama rahat bir ortam var güvenilirGerçekte senin beğendiğin erkek te erkek peşindeyse peki
Hhaha kısmet kapama konusunda kötü ama rahat bir ortam var güvenilirGerçekte senin beğendiğin erkek te erkek peşindeyse peki
Bana kimse çakamazAaa Bully gereken ayarı vermiş size zaten bir çaksana ikiniz bir den uçar gidersiniz ayoll xemrexxx ve Junior xemrexxx serhat
Ortam aşırı güvenilir ama senin için güvenilirHhaha kısmet kapama konusunda kötü ama rahat bir ortam var güvenilir
Emin misin kimsenin çakamayacağınaBana kimse çakamaz
Hhaha işte kendi açımdan bahsediyorum cnm siz kendi derdinizr yanın
edepsiz senin ağzını yrtarım sen utanmıyor musun serhatı bana veliaht göstermeye pis.ssssssAaa Bully gereken ayarı vermiş size zaten bir çaksana ikiniz bir den uçar gidersiniz ayoll xemrexxx ve Junior xemrexxx serhat
Aman yok bana bakan ben de rahatımHhaha işte kendi açımdan bahsediyorum cnm siz kendi derdinizr yanın
Aaa sana noluyor be,ne bu savunma merağı
Centilmen bir erkek olarak, bir kadınla nasıl konuşmaları gerektiğini öğretecem hepsineAaa Bully gereken ayarı vermiş size zaten bir çaksana ikiniz bir den uçar gidersiniz ayoll xemrexxx ve Junior xemrexxx serhat
yokluk mu çekiyorsun o kdar vah vahSiz kurban olun Çiğdem'e terbiyesizler
Centilmen bir erkek olarak, bir kadınla nasıl konuşmaları gerektiğini öğretecem hepsine
edepsiz senin ağzını yrtarım sen utanmıyor musun serhatı bana veliaht göstermeye pis.ssssss
Şunları kafa kafaya bir çarpı verBana kimse çakamaz
Kes be zevzek
Bencede,ancak sen benim veliahtım olursunedepsiz senin ağzını yrtarım sen utanmıyor musun serhatı bana veliaht göstermeye pis.ssssss
Ne kadını be hangi kadınCentilmen bir erkek olarak, bir kadınla nasıl konuşmaları gerektiğini öğretecem hepsine
Hadi ordan iftiracııyy hiç hijyenik değil serhat tüm gün kimlere sürtündü allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?