Forumdaki 5. Yılım (yatutarsa)

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
1,060
Merhabalar sevgili forum üyeleri. Yıllar içinde vazgeçemediğim bir sosyal platforma dönüşen FF'ye bundan tam beş yıl önce üye olmuştum. Bu foruma üye olmak, bugüne kadar verdiğim en iyi kararlardan biriydi herhalde.
Birlikte daha nice yıllar geçirmeyi diliyorum.

Tebrikler

okadar uzun süreli üye olduğunu bilmiyordum.
Nice nice yıllara ozaman

Pek konuşamasak da varlığın yeter diyelim. İyi ki aramızdasın, nice güzel senelere birlikte inşallah.

Tebrikler. Zaman zaman çok soğuk gibi görüntü sergilesende, ilk geldiğim günden görmeye alıştığım birisin. Umarım daha da burda olursun.

Bak Queen de sana kalp atıyor, hadi yine iyisin.

Tebrikler Emre. Son zamanlardaki ruh halin karmaşık olsa da değer verdiğim isimlerdensin. Zamanında müzik muhabbetlerimiz hiç susmazdı eskiye dönmek güzel olabilir.

Keşke sen de benim gibi yeniden coşsan forumda. Kader ortağıyız biz, aynı yollardan beraber geçtik

İyi ki buradasın, hiç gitme

Tebrikler

okadar uzun süreli üye olduğunu bilmiyordum.
Nice nice yıllara ozaman
Teşekkür ederim. Eski üye olduk artık. 😛

Pek konuşamasak da varlığın yeter diyelim. İyi ki aramızdasın, nice güzel senelere birlikte inşallah.
Teşekkürler.
Aynı şekilde sen de pek konuşamasak da forumda görmekten mutluluk duyduğum kişilerdensin.

Tebrikler. Zaman zaman çok soğuk gibi görüntü sergilesende, ilk geldiğim günden görmeye alıştığım birisin. Umarım daha da burda olursun.

Bak Queen de sana kalp atıyor, hadi yine iyisin.

Çok teşekkür ederim. <3

Tebrikler Emre. Son zamanlardaki ruh halin karmaşık olsa da değer verdiğim isimlerdensin. Zamanında müzik muhabbetlerimiz hiç susmazdı eskiye dönmek güzel olabilir.
Teşekkür ederim. Dün öyle bir esti, sırayla iki-üç klibe yorum yazdım, sen de yorum yaptın, iyi oldu. Ben de özlemişim yorumlaşmayı.

Keşke sen de benim gibi yeniden coşsan forumda. Kader ortağıyız biz, aynı yollardan beraber geçtik

İyi ki buradasın, hiç gitme
Teşekkür ederim, bilmukabele.
Coştum sayılır artık, her gün, günde birkaç defa girmeye çalışıyorum ama genelde yorum yapacak bir şeyler bulamıyorum.
Tabii 2012-2015 sonu döneme dönmek çok zor artık benim için.

Teşekkür ederim.

Nice senelere Emre, iyi ki varsın!

Girmekle olmuyor, bence bunca yıl her gün istisnasız girdim girmediğim gün yoktu

Ben de bulamıyorum, toplasan 20 yorum yapmışımdır dizi vs konularına geldiğimden beri
Zaten sohbete muhabbete geliyorum, onun için de konunun önemi yok, yavaştan dahil ol bence sen de.

tebrikler tutturan
mesajın gerisini musti söylesin artık bu pozdan ne anladıysan

Nice senelere Emre, iyi ki varsın!
Teşekkür ederim.

Tebrikler Kanka. Nice 5 yıllara.

Teşekkürler, bu gif'i çok sevdim.

Nice yıllara. Birşey dememe gerek yok sen bilirsin kendini

tebrikler tutturan
mesajın gerisini musti söylesin artık bu pozdan ne anladıysan

Ekli dosyayı görüntüle 57285
Teşekkür ederim.

Nice yıllara, forumdaki varlığı değerli kişilerdensin her dönem.
Teşekkürler.

Forumun önemli isimlerinden birisin umarım aramızda olmaya devam edersin. Nice mutlu yıllara.
@yatutarsa

Geldiğin dönemi hatırlıyor gibiyim. Tebrikler

Hediyen

forumun demir baş üyelerindensin daha uzun yıllarıda görürsün umarım hep birlitke @yatutarsa

gülşenin en sevdiğim şarkısı budur onu hediye edeyim