Forumdaki 4. Yılım

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,856
Puanı
910
Foruma bundan Orcun_22 adıyla 4 yıl önce üye olduğumda 12 yaşındaydım şu an 16'yım. Bu forumla büyüdüm, büyümeye devam ediyorum. Son 1.5 senede belki çok az giriyorum buralara ama benim için buranın değeri çok büyük. İlk kez hayatımda bir foruma burada üye oldum, ilk kez burada sanal ortamda insanlarla tanıştım, dostluklar kurdum, ilk kez burada yönetici olarak görev aldım (çok kısa sürmüştü neyse
) bu forumun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İyi ki buraya üye olmuşum ve değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşum.

Keşke seni daha fazla aramızda görebilsek.

Nice yıllara, tebrikler.

Vay be 4 yıl olmuş şaka maka.

Forumda hep görmek istediğim kişilerdensin. Üniversiteden mezun olduğun günlerde de aramızda olursun umarım.

Teşekkürler herkese.

@Harunnn60 şu an daha 5. sezondayım ben pek izleme fırsatı bulamıyorum.

@OzaN inşallah.

Birçok ortak yönümüz var futbol ve yabancı diziler başta olmak üzere ama aktif değilsin sıkıntı orada. Nice yıllara Orçun.

ne haxball turnuvaları oynardık süperdi o zamanlar.
nice yıllara.

@sürgünüm Futbol konularına yorumda bulunuyorum fakat diğer konularda fikir sahibi pek değilim. Geçmişte de genelde spor bölümünde aktiftim. Biraz da gırgır yapardık işte.

Nice senelere Orçun kaptan
Aramızda daimi bulunmanı isteriz hoş ortak konuşacak konularımız Olmuyor ama olsun

Tebriker Orçun, nice senelere.

Haxball'da hiç istememene rağmen hep eşleşirdik, ne çok 5-0 yediğimiz maç olmuştu.

Yerli - yabancı sevdiğimiz diziler aynı olabilir mi? Breaking Bad ve Leyla ile Mecnun.
Tabii tabii diziler ve sinema konusunda da zaman zaman yorumlarda bulunuyorum ama okul dönemi pek vaktim yok maalesef. Sabah 7.30'da yola çıkıp 17:30'da dönüyorum.

@mrt-06 Çok zevkliydi ama her daim Haxball geceleri yensek de yenilsek de.

Forumda en çok konuştuğum insanların başında gelirsin @HeisenBerg kendisinden 5 yaş büyük olmama rağmen onla konuşurken sanki yaşıtlarımla konuşur gibi zevkl alırım hala.
Nice yıllara senin gibi 4-5 kişi daha online olsa da şu efsane 11-12 senelerine geri dönsek forumda.

isim değişmeseydin keşke orcun 22 yi iyi hatırlıyorumda heisenberg olunca bir an yabancılaştın bende diyorum heisenberg nerden çıktı kaç aydır soracağım kısmet olmadı iyiki aramızdasın orcun forum günün kutlu olsun

@xemrexxx bu orcunmuş la hanı birlikte polyannayı kovalıyoduk prenses bülentte
nerden nereye arkdaşımız tedbili kıyafet geziyormuş
)