Forumdaki 3.Yılım - Dosi (Zeynep)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet öyleymiş bak hiç dikkat etmemişim

Arada kaynatmadınız, genelde kaynattınız arada soru soruldu.

kutlarım @Dosi hep beraber nice forumlu yıllara
Teşekkürler.
Yine cimriliğe başlamışsın 😱 Ben bile konumda size şarkı armağan ettim

Full müzikmiş, bende başlığı görunce Feriha dizisinden şarkı sandım

Güzelmiş evet. Ya herkesde beni hüzüne boğacak

Bakalım kim hareketli şarkı paylaşacak

Son düzenleme:
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, forumlu (tabi burada birlikte) yıllar diliyorum. Sohbetinden keyif aldığım dostlardansın.

Hediyem bu sanatsal genç ses olsun sana.

Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, forumlu (tabi burada birlikte) yıllar diliyorum. Sohbetinden keyif aldığım dostlardansın.

Şarkıyı sonra dinleyip yorumlarım. Teşekkürler.
Sende sohbetini hatta kişiliğini beğendiğim çok iyi birisin. İyiki burda sohbet etme imkanı bulmuşuzda tanımışım seni

Şimdi dinledim şarkıyı, benim dostluk temalı konumada uymuş, sözlerinde de var dostum kelimesi

Şarkının içeriğine gelince, evet anlayanlar için çok ince detaylar var ve ben genelde şarkıların sözlerine çok dikkat ederim.
Bana ilk başta şeyi anımsattı, hani hepimizin kendimize göre dertleri var ama çoğumuz belli etmeyiz. Dışardan neşeli, hiç derdi tasası olmayan kişiler gibi görünürüz ama aslında içimizde türlü türlü fırtanalar kopmaktadır.
Sabah erken saatlerde bir hüzün kapladı dinlerken bunu

Yine mi kutlama konusu
yani 8 ayda bir girdiğim için bunuda son anda açmaya karar verdim, hem ben açmasaydım açacak kişiler vardı sağolsun

konumu okudun inşallah, sanada armağan ediyorum şarkıyı. Bak belkide kutlama konusunda şarkı hediye eden tek kişiyim bilmiyorum ama kıymeti bil işte

Arada kaynatmadınız, genelde kaynattınız arada soru soruldu.
Napalım forumu canlı tutmaya özen gösterdik işte.

Ben genelde sözsüz müzik severim. Öyleleri daha çok hoşuma gidiyor. AFK izlerkende bu müzik dikkatimi çekmişti. 6 ay önce dizinin tekrarlarını izleyince müziğini bulup hemen indirdim.

Doğru söyle beğendin mi gerçekten

Okudum konuyu evet teşekkürler armağanın için o zaman
Şimdi sana hediye alırken şöyle bir sıkıntı oluyor
Dosi deyince aklıma hep slow arabesk şarkılar geliyor, onları da hediye etmek tuhaf geliyor sanki yastaymışız gibi
Zaten konunda yine slow şarkılarla dolmuş anladığım kadarıyla

Aynen öyle oldu, @MEnes inki bilmediğim ve bi başına tıkladım oda ilk saniyede efkara bağlayacak belli oldu
( Enes, sonra tam dinleyip yorumlarım)
bence sen kendi zevkin olan sevdiklerinden seç

Arabeski sevmeyen bir @Forumdash var oda hediyesiz geldi konuya

Güzel güzel ama ben söz olanı tercih ederim fakat kendi sevdiğiniz şarkıları armağan etmeniz daha anlamlı
geçen seferde harika bir şarkı armağan etmiştin kendi zevkin olan

Kendi zevkimden sana uygun olanlardan seçeceğim o zaman, çünkü benim sevdiğim şarkıların çoğu bu foruma hitap etmez, rock metal forumlarından birileri lazım onlar için

He evet, hatta o da slow müzikti
Artık 4. yılında hareketli bir şarkı seçerim
Bu müziklerden insan depresyona bile girebiliyor.

Kendi zevkimden sana uygun olanlardan seçeceğim o zaman, çünkü benim sevdiğim şarkıların çoğu bu foruma hitap etmez, rock metal forumlarından birileri lazım onlar için
Az yumuşat tabi şarkıları
ama ben her tarz şarkı dinliyorum aslında.
Bekliyorum hediyeni yada hediyelerini

He evet, hatta o da slow müzikti
Artık 4. yılında hareketli bir şarkı seçerim
Bu müziklerden insan depresyona bile girebiliyor.
4 seneye daha çok var ama 25 bin olunca hala aynı kıvamdaysak beklerim
@denizz19 askerden döndükten sonra olurum 25. bin
o olmayınca çene çok çalışmıyor

3 seneni de Survivor'a harcamış olamazsın.((

Nice 3'lere @Dosi hanım.)
Yani eskiden çok izlerdim Survivor inkar edemem. Hatta ada hayatını falanda. Zaten onun vesilesiyle üye oldum buraya. Geçen sene sadece oyunları takip ederdim. Bu dönem en fazla 3-4 oyun izlemişimdir

Şarkının sözleri güzel ve anlamlı. Söyleyen kız ise genç nesilden ama çok sağlam cover yapmış. Biraz dram biraz içi hoş edecek tatlılıkta, iyi bir şarkı.

Dinledim şarkıyı, enstruman ve müziği işliyor insanın yüreğine ve kızın seside çok güzelmiş. Tatlı ve hoş bir ses tonu. İlk kez dinledim ve gerçekten beğendim