Teşekkür ederim evet izliyorum.The Walking Dead'e başladım yeni.Hoşbuldum@PİKAÇU hoşgeldin cnm 😉😉😉 ayy evet burası aile sıcaklığı altında geçen bir forum
ayrıca yabancı dizi ağırlıklıdır yabancı dizi izliyorsan eğer hemen hemen hepsinin yorum kısmı var türk dizileride aynı şekidle yorum kısımları var 😉😉😉
hoşbuldum.Hoşgeldin AykutAilemiz çok renklidir aktif olmanı diliyorum.
Hoşgeldin aramıza, Pokemon seven arkadaşları forumda görmek güzel.
Tabii ki ama ben Charmendercılardandım.Teşekkür ederim evet izliyorum.The Walking Dead'e başladım yeni.Hoşbuldum
hoşbuldum.Çok teşekkür ederim yorumun için
HoşbuldumÇok teşşekkür ederimSende Pokemoncuydun galiba
😉Pokemoncu arkadaşların olduğunu bilmek gerçekten güzel.Tabii ki ama ben Charmendercılardandım.
Onu da severim tabii ama efsane üçlü arasındaki sıralamam 1. Charmander 2. Squritle 3. Bulbasaur😉Pokemoncu arkadaşların olduğunu bilmek gerçekten güzel.Balbazar hakkındaki düşüncelerin neler?
evet sen önermişsin galiba onaHoşgeldin kardeşim, demek sende yeni üye oldun, seni aramızda görmekte mutlu oluruz
@SelinÇ ile tanıştınız demek
Hepsi de harikaOnu da severim tabii ama efsane üçlü arasındaki sıralamam 1. Charmander 2. Squritle 3. Bulbasaur
Gerçekte çok sevdiğim biridir laf aramızda girmese iyiydi ama yapcak birşey yok ben girerken çok gördü o da katılmak istedievet sen önermişsin galiba ona
HoşbuldumTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?