Teşekkür ederim evet izliyorum.The Walking Dead'e başladım yeni.Hoşbuldum@PİKAÇU hoşgeldin cnm 😉😉😉 ayy evet burası aile sıcaklığı altında geçen bir forum
ayrıca yabancı dizi ağırlıklıdır yabancı dizi izliyorsan eğer hemen hemen hepsinin yorum kısmı var türk dizileride aynı şekidle yorum kısımları var 😉😉😉
hoşbuldum.Hoşgeldin AykutAilemiz çok renklidir aktif olmanı diliyorum.
Hoşgeldin aramıza, Pokemon seven arkadaşları forumda görmek güzel.![]()
Tabii ki ama ben Charmendercılardandım.Teşekkür ederim evet izliyorum.The Walking Dead'e başladım yeni.Hoşbuldum
hoşbuldum.Çok teşekkür ederim yorumun için
HoşbuldumÇok teşşekkür ederim
Sende Pokemoncuydun galiba
![]()
😉Pokemoncu arkadaşların olduğunu bilmek gerçekten güzel.Tabii ki ama ben Charmendercılardandım.![]()
Onu da severim tabii ama efsane üçlü arasındaki sıralamam 1. Charmander 2. Squritle 3. Bulbasaur😉Pokemoncu arkadaşların olduğunu bilmek gerçekten güzel.Balbazar hakkındaki düşüncelerin neler?
![]()
evet sen önermişsin galiba onaHoşgeldin kardeşim, demek sende yeni üye oldun, seni aramızda görmekte mutlu oluruz
@SelinÇ ile tanıştınız demek![]()
Hepsi de harikaOnu da severim tabii ama efsane üçlü arasındaki sıralamam 1. Charmander 2. Squritle 3. Bulbasaur![]()
Gerçekte çok sevdiğim biridir laf aramızda girmese iyiydi ama yapcak birşey yok ben girerken çok gördü o da katılmak istedievet sen önermişsin galiba ona
HoşbuldumTeşekkür ederim
![]()