The Good Place Michael
Pompy?
The Good Place Michael
Arka Sokaklar - Rıza babaThe Good Place Michael
Pompy?
Şimbilli ben değilim SEN'sin...
Bu mu yani. Beni benzete benzete buna mı benzettiniz...
O değil bu hali... Karizmanın öz oğlu kendisi...
O değil bu hali... Karizmanın öz oğlu kendisi...
Bana edilebilecek en büyük hakaret budur herhalde. Sizden bu hainliği beklemezdim yoldaşlarım...ÇEKİKku...
Adama beğendiremiyoruz, gidip yalan yanlış yerlere bakıyor, sonra buna mı benzettiniz...ÇEKİKku...
Google'da sırf bu dolu kardeşimAdama beğendiremiyoruz, gidip yalan yanlış yerlere bakıyor, sonra buna mı benzettiniz...EREN mi diyecektik sanki be adam...@MasacRE
Bana edilebilecek en büyük hakaret budur herhalde. Sizden bu hainliği beklemezdim yoldaşlarım...
Adama beğendiremiyoruz, gidip yalan yanlış yerlere bakıyor, sonra buna mı benzettiniz...EREN mi diyecektik sanki be adam...@MasacRE
Google'da sırf bu dolu kardeşimTitana Saldırı'dan hiçbir şeye benzetmeyin beni mümkünse
İğrençsin... Old Jean'a benzettiğim için teşekkür etmen gerekirken şu tavırlara bak...Google'da sırf bu dolu kardeşimTitana Saldırı'dan hiçbir şeye benzetmeyin beni mümkünse
Hahahahaha aslında buna o müstahak haklısın adaşım...Adaş aslında Utku beyciğim, sürekli içip içip emir veren komutan Pixis'e daha çok benziyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?