Forumda Yapılan Değişiklikler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,379
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bundan böyle forumda yapılacak değişiklikler bu konu altından duyurulacaktır.

İlk değişiklik:

-Forumun en alt kısmında bulunan Facebook benzeri menü; gereksiz görüldüğünden dolayı kaldırılmıştır.

Forumumuza cep telefonlarindan girilmesi icin FF Mobile temasi kurulmustur. Bu mesaj bir mobile mesaj denemesidir.

Posted via Mobile Device

Forum için özel olarak kontör gitmiyor. İnternete girerken kaç kontör gidiyorsa o kadar. Ama Wi-Fi ile ücretsiz

Birkaç yenilik daha:
-Cep telefonlarından giriş yapmak için m.favoriforumum.net açıldı. Telefonlarınızdan bu adresten girebilirsiniz.
-Forum anasayfasına Hoşgeldiniz kısmı eklendi.
-Kontrol Paneli => Ayarlarınız menüsüne Default yazı tipi-rengi seçme özelliği eklendi. Buradan seçeceğiniz yazı tipiyle tüm forumda mesaj gönderebileceksiniz. (Boyut değiştirme özelliği aktif gözüküyor şuan ama boyut değiştirmek yasaktır !)
-Yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda rep sistemi kaldırıldı.
-Eski teşekkür sisteminin yerine Beğen / Teşekkür Et sistemi denemeye alındı.

Yenilikler sürecek...

Ozan iyi güzelde,bu yazı tipini ve rengini değiştirdiğinde ,mesaj yazareken yazdıpın yazılar çıkmıyor görmeden yazıyorum ben şuanda

Ama EmRe'nin dediği sorun ciddiyse ve çoğu üyede gözükürse kaldırılabilir. Sorunlarını çözmemiz gerekecek...

Ozan yazarken yazı tipi normal gözüküyor ama mesajı atınca ayarladığm yazı tipi yazılıor

O herkeste aynı sanırım. Çok önemli değil o.

Nasıl olsa panelde görüyorsunuz seçtiğiniz yazı tipini...

Kalsın kaldırırsanız baş kaldırırım ona göre

Bu yazı tipini nası yapıorzz

Edit: Tamm Buldum...xD

Normalde de girilmiyor muydu zaten
Bu ileti bir mobil aygıt ile gönderilmiştir.