xBUGRAx
Emekli
Aynen lo bu vucudu yapmak için yememek falan lazim 😱Tatil reklamları bi ara sarmaya başlamıştı.Son zamanlar dikkatimi çeken yok.O vücudu da sporla yapmak imkansız.Yağ oranıyla ilgili.
Hiçbir sekilde alakasi yokGoogle reklamları senin girdigin sitelere göre şekilleniyor. Demek ki bunlara başka sitede bakmışsın karşına bunlar çıkıyor.
Kibrista evet ama ben gidipte hangi dil oldugunu bile bilmedigim bir reklama girmedim su ana kadarGirdiğiniz sitelere göre çıkmıyor mu bu reklamlar.
Oha cok mantikli hemen denerimYardım isteme ayağına işte. Anladın sen.
Evlenmelisin :İslami evlilik reklamı daha çok çıkıyor bana.
@DarkLeqenD bugün ehliyet kursunda ilk yardım konusu vardı hoca bi çocuğu çıkardı tahtaya kurtarma pozisyonlarını göstermek iiçin ve o ara baklavalarını övdü sonra bütün kızların çocuğa bakışı değişti birden gözleri açıldı dilleriyle dudaklarını yaladılar.İşte baklavanın önemi budur arkadaşlar@turkuazz @Doğu @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T.
@mrt-06
Nasıl yaniİleride başka bir şeyi yalar onlar der ve konudan çıkarım.
Yaz ayındayız, dondurma yiyecekler işte.Nasıl yani
Niye uygulayamayasın ki?Bildiklerim uygulayamayacagim kadar üst bilgiler
Dondurma soğuk kış gecelerinde daha iyi olmaz mıYaz ayındayız, dondurma yiyecekler işte.
Niye uygulayamayasın ki?
Hayır.Dondurma soğuk kış gecelerinde daha iyi olmaz mı
Neden kışın olsun içini ısıtmak icin miDondurma soğuk kış gecelerinde daha iyi olmaz mı
Cunku ust duzey bilgilerYaz ayındayız, dondurma yiyecekler işte.
Niye uygulayamayasın ki?
Biliyorum oyle oldugunu ama bu tuhaf dildeki siteye daha once girmedim
Evet ben uzulen biriyimHey allahım ne insanlar varr sende bunamı üzülüyorsun aslan gibi çocuksun be
Avatarında ki kedi ne yapıyor?Neden kışın olsun içini ısıtmak icin mi
Cunku ust duzey bilgilerOnlar yunan tanrisi istiyor
Evet ben uzulen biriyim
haha aa ozaman bu forumun reklamıdır cnm ama millet yinede yanlıs anlayabilir alper bunlaramı bakıyor sitelerde diye @DarkLeqenD gibi fesat üyeler varNeden kışın olsun içini ısıtmak icin mi
Cunku ust duzey bilgilerOnlar yunan tanrisi istiyor
Evet ben uzulen biriyim
O fesatlığı ben yapmadım.haha aa ozaman bu forumun reklamıdır cnm ama millet yinede yanlıs anlayabilir alper bunlaramı bakıyor sitelerde diye @DarkLeqenD gibi fesat üyeler var
Kiz bende de bu dizileri yurtdişina satan sirketlerin reklami çikiyor hep demek ki kurabiye @cookies hep kasli adamlara bakiyor @Yiğitt gibi olmuş
Avatarimdaki kedi karı görmüş mutlu olmuşAvatarında ki kedi ne yapıyor?
Aynen @DarkLeqenD çok fesathaha aa ozaman bu forumun reklamıdır cnm ama millet yinede yanlıs anlayabilir alper bunlaramı bakıyor sitelerde diye @DarkLeqenD gibi fesat üyeler var
Protein tozu reklami bu galiba
Umarım sen de bir gün karı görür mutlu olursun.Avatarimdaki kedi karı görmüş mutlu olmuş
Aynen @DarkLeqenD çok fesat
Protein tozu reklami bu galiba
@RüzgarGülü baslatti fesatlığıUmarım sen de bir gün karı görür mutlu olursun.
Lan ben konuya bir tane bile fesatlıkla ilgili mesaj atmadım.Diğerleri yaptı fesatlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?