FF Forumda Sürekli Karşıma Çıkan Kaslı Adam Reklamı

Tatil reklamları bi ara sarmaya başlamıştı.Son zamanlar dikkatimi çeken yok.O vücudu da sporla yapmak imkansız.Yağ oranıyla ilgili.

Google reklamları senin girdigin sitelere göre şekilleniyor. Demek ki bunlara başka sitede bakmışsın karşına bunlar çıkıyor.

Tatil reklamları bi ara sarmaya başlamıştı.Son zamanlar dikkatimi çeken yok.O vücudu da sporla yapmak imkansız.Yağ oranıyla ilgili.
Aynen lo bu vucudu yapmak için yememek falan lazim 😱
Google reklamları senin girdigin sitelere göre şekilleniyor. Demek ki bunlara başka sitede bakmışsın karşına bunlar çıkıyor.
Hiçbir sekilde alakasi yok
Kibrista tamam ben girdigim gibi ayni sey cikiyodu ama ben ne dandirik islam evlilik sitelerine girerim ne de gavurca bir protein tozu reklamina

Girdiğiniz sitelere göre çıkmıyor mu bu reklamlar.
Kibrista evet ama ben gidipte hangi dil oldugunu bile bilmedigim bir reklama girmedim su ana kadar

Yardım isteme ayağına işte. Anladın sen.
Oha cok mantikli hemen denerim

İslami evlilik reklamı daha çok çıkıyor bana.
Evlenmelisin :

Hey allahım ne insanlar varr sende bunamı üzülüyorsun aslan gibi çocuksun be

hahah aa dikkat edin ayoll googlede girdiğiniz sitelerin reklamları daha çok çıkıyormuş
@destere açık saçık kadın reklamları çıkıyor diyordu @mrt-06 da girdiğiniz sitelerden geliyor bu foruma o reklamlar demişti

Dondurma soğuk kış gecelerinde daha iyi olmaz mı
Neden kışın olsun içini ısıtmak icin mi

Yaz ayındayız, dondurma yiyecekler işte.

Niye uygulayamayasın ki?
Cunku ust duzey bilgiler
Onlar yunan tanrisi istiyor

Biliyorum oyle oldugunu ama bu tuhaf dildeki siteye daha once girmedim

Hey allahım ne insanlar varr sende bunamı üzülüyorsun aslan gibi çocuksun be
Evet ben uzulen biriyim

Neden kışın olsun içini ısıtmak icin mi

Cunku ust duzey bilgiler
Onlar yunan tanrisi istiyor

Biliyorum oyle oldugunu ama bu tuhaf dildeki siteye daha once girmedim

Evet ben uzulen biriyim
haha aa ozaman bu forumun reklamıdır cnm ama millet yinede yanlıs anlayabilir alper bunlaramı bakıyor sitelerde diye @DarkLeqenD gibi fesat üyeler var

Kiz bende de bu dizileri yurtdişina satan sirketlerin reklami çikiyor hep demek ki kurabiye @cookies hep kasli adamlara bakiyor @Yiğitt gibi olmuş

Avatarimdaki kedi karı görmüş mutlu olmuş

haha aa ozaman bu forumun reklamıdır cnm ama millet yinede yanlıs anlayabilir alper bunlaramı bakıyor sitelerde diye @DarkLeqenD gibi fesat üyeler var
Aynen @DarkLeqenD çok fesat

Kiz bende de bu dizileri yurtdişina satan sirketlerin reklami çikiyor hep demek ki kurabiye @cookies hep kasli adamlara bakiyor @Yiğitt gibi olmuş
Protein tozu reklami bu galiba

Acı haberim var sizlere @cookies @Yiğitt

Cookies : Bi ara vucut geliştirmelere girmişsin yada kaslı erkek resimlerine bakıp durmuşsun

Yiğitt : Chat sitelerinde mi dolaşiyorsun