Forumda Konulara Etiketlenmek

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
34,782
Puanı
1,061
Bazen cok abartildigini düsündügüm bir konudur. Ilgilenmedigim bircok konuya etiketleniyorum. Hatta sempati duymadigim kisiler bile konulara etiketliyor. Hadi Reyting gibi herkese biraz hitap eden bir konu olur etiketlersin de mesela izlemedigin bir kanalin, belki ilgilenmedigin bir projenin her konusuna etiketlenmek gercekten cok rahatsiz verici olmaya basladi..

:😡:

ilgilenmediğim bir çok şeye etiketleniyorum sinir bozucu :q

Hatta sempati duymadigim kisiler bile konulara etiketliyor. bana gönderme

Gün içinde fellik fellik forum gezmediğim için (top 15 hariç) başka konulardan haberdar olmamım tek sebebi.Yoksa sadece TV-Reyting sayfasına ugrar ve cıkarim.Neden sinir olanlar neden oluyor anlamadıgım olay 😕 Yorum yapmazsın olur bter

Benimde hiç alakam olmayan konulara etiketlenmem sinir bozucu.

Ömer katılıyorum son zamanlarda bu durum beni de rahatsız etmeye başladı ilk başlarda acemi iken herkesi etiketliyordum ama sonra saçma geldi şimdi ilgili kişileri etiketliyorum bence herkes ilgisi olan kişileri etiketlemeli. ( Güncel Etkinlik ve inceleme hariç ) Emre sana göndermem yok sen beni etiketle.
@Yakamoz-Asi

Çoğusu gereksiz bildirimdir benim için, özellikle buradan belirtiyim @haluk792 her açtığın konuya eklediğin listeden benim nickimi çıkartırsan sevinirim.

Foruma 1 saat girmesem hemen gelen bildirimler
Bildirim geldi diye sevinip açıyorum, ya beğeni ya da etiketlenme oluyor genelde

- - - Ekleme - - -

Buraya yazıp şimdi milleti ifşa etmeyelim
Gerçi ifşalık bi durum yok.
Her şey ortada.

ben vadi konularında vadicilerin ismini yazmışımdır sadece onları etiketlerim ama bazı arkadaşlar alakam olmayan yerde inadına etiketleyip irrite ediyolar beni

. @XanTier Foruma girmesem hemen gelen bildirimler demişsin, forumda olduğun zamanda geliyorlar.

Belki bana gelmiyor. Nereden biliyosun?

Profilinden anlaşılıyor gelip gelmediği.

- - - Ekleme - - -

Bugün 10 bildirim gelmiş, 6'sı Haluk'tan.

Yazarken aklıma gelmişti bunu diyeceğin
Aklına gelen başına gelirmiş işte

Haluk geldiğinden beri çok çalışıyor

Ben ilgili konulara ilgili kişileri etiketlerim uzun zamandır hiç etiketleme yapmıyorum

- - - Ekleme - - -

Ben ilgili konulara ilgili kişileri etiketlerim uzun zamandır hiç etiketleme yapmıyorum

Hep kopyala-yapıştır'ın suçu bunlar

Ben de gereksiz birçok konuya etiketleniyorum, bildirim israfı