Asdfghjklöäcvbnm, haklisin her güne bir Jet Sosyete konusu aciyordu, forumcak illallah etmistik artik.Kendi kendine günlük konu açıyor, eminim bölümü de şu anki bölümlerden daha aktif olacaktı.
Asdfghjklöäcvbnm, haklisin her güne bir Jet Sosyete konusu aciyordu, forumcak illallah etmistik artik.Kendi kendine günlük konu açıyor, eminim bölümü de şu anki bölümlerden daha aktif olacaktı.
Hadi ordan be Babil’i forumda o kadar takip eden yok.Ben ve forumun büyük kısmının izlediği tüm diziler.
Genel konusunda bile dogru dürüst mesaj yazmayan Ögretmen'den daha iyi bir fikir.Ay ne Baraj'ı be git Allah aşkına.ss
Ne alaka Yasak Elma’nın forumda izleyicisi çok hak ediyor.BZÇ'yi üç kişi izliyor bu mu objektiflik.Elma'ya bölüm açtırmak için ne yapacağını şaşırdı herkes.
Ekli dosyayı görüntüle 77607
Ben, @Yiğitt, @Dosi, @Forumdash ve 1-2 kişi daha.Ne alaka Yasak Elma’nın forumda izleyicisi çok hak ediyor.Anam madem 3 kişi Perşembe reyting konularında neden BZÇ savunucuları fazla.
Hekimoğlu’nu kaç kişi izliyor 4 mü.
İkisinin de yeni sezonu olacak gerekli benceYasak Elma 80. bölüme dayanmis, BZC de 60'i gecmistir. Ayri bir bölüm acmaya gerek yok.
Ama Hekimoglu, Babil, Baraj gibi dizilerin ayri bölümleri acilabilir.
Kafayı mı yedin sana laf attığım mesaja niye harika atıyorsunİkisinin de yeni sezonu olacak gerekli bence
Senin yaptığın gider bnm hoşuma gider 😂😂Kafayı mı yedin sana laf attığım mesaja niye harika atıyorsun
Harbiden kafayı yemişsinSenin yaptığın gider bnm hoşuma gider 😂😂
Saçmalardan seçmeler.Zümrüdüanka
Beni alet etme pis emellerineBen, @Yiğitt, @Dosi, @Forumdash ve 1-2 kişi daha.@serhatt'ın da Ebru Özkan ve Memoli-Emre sayesinde sempatisi var.
Valla dün yorum konusunda 2-3 kişi yorum yapıyordu somut verilerle konuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?