Forumda En Gıcık Olduğunuz Smiley'ler Nelerdir?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,051
Puanı
1,061
Yine ilginç bir soruyla karşınızdayım. Forumda en gıcık olduğunuz, daha doğrusu en az sevdiğiniz smiley'ler neler?

Ben " :D " ve " :J " işaretlerine gıcık olurum ve pek kullanmamaya çalışırım. Belki sizin de sevmedikleriniz vardır. Yorumlarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleme:
:bhr::X Şu iki smileye acayip gıcık oluyorum, ilk başlarda sevsemde son son nefret etmeye başladım:D

"🙂 ve :)" en sevmedigim smile'ler en çokta özeldeki konusmalarda. Yakin olduğum arkadaşlarim hiç sevmedigimi bilir. :D

😉 Daha doğrusu göz kırpma şeklindeki tüm smileyler ve forumda şu an bu var. :):)

"🙂 ve :)" en sevmedigim smile'ler en çokta özeldeki konusmalarda. Yakin olduğum arkadaşlarim hiç sevmedigimi bilir. :D
Neden ki güleryüz işte? :D Şeklini mi beğenmiyorsun yoksa farklı bir anlam taşıyormuş gibi mi geliyor. Ben çoğu zaman kullanmaya çalışırım :) kullanmadığım zaman çok ciddiymişim gibi geliyor. :D

😉 Daha doğrusu göz kırpma şeklindeki tüm smileyler ve forumda şu an bu var. :):)

Neden ki güleryüz işte? :D Şeklini mi beğenmiyorsun yoksa farklı bir anlam taşıyormuş gibi mi geliyor. Ben çoğu zaman kullanmaya çalışırım :) kullanmadığım zaman çok ciddiymişim gibi geliyor. :D
Yok mesela konudaki mesajlasmalarda problem değil, ben de çok kullanirim. Ama özeldeki konuşmalarda çok soguk ve mesefeli gibi geliyor o smile'ler. :D
Ben kendim de birşeyden rahatsiz olunca ve ya trip atinca " :) " koyarim genelde. :D

XenForo'dan önceki smileyler çok güzeldi hele ":W" şunu çok severdim @OzaN'dan çok istemiştim ama getirmedi. .ss

Yani bu smileylerin çoğunu sevmiyorum, en sevmediklerim şu ikisi "😀,🙁"

hhahaha şuuu kapıya alıcaklı gibi gelen smil benimde hiç hoşuma gitmiyor @Harunnn60 şu :bağır::bağır::bağır:

ayy ben smil bile olsa yanı karşı tarafa bu ifadeyi kullanmaya çekiniyorum benim neşeli yapıma sinir falan ters düşer smil ifadesi bile olsa kullanmak tartışırken bile hiç içimden gelmiyor kullanmıyorumda
:F:F:F