Forumda En Çok Online Olduğunuz Gün?

En Çok Online Olduğunuz Gün ?

• Pazartesi

Oy: 0 0.0%
  • Salı

• Çarşamba

Oy: 1 16.7%
  • Perşembe

• Cuma

• Cumartesi

Oy: 3 50.0%
  • Pazar

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Benim Cumartesi
Cevaplarınızı bekliyorum.:)

search

Hfatsonu daha rahatım Pazar çok uyumaktan giremiyorum ama Cumartesi ideal.:D

belli olmuyo valla evde olma durumuma bağlı

Pazartesi-Cuma her gün ayni oranda online sayilirim. Haftasonu mobilden girdigim icin pek aktif sayilmam aksamlari haric.

Değişiyor ama hemen hemen her gün aktifim gibi bir şey.

çarşamba diyorum ben çünkü pazartezi salı ve perşembe akşamları dizi izlediğim için giremiyorum fazla cuma cumartesi ve pazar akşamlarıda babamın maç izlemek misafirleri oluyor onlarla ilgileniyorum 😱😱 rahat rahat tam gün sabah ve akşam çarşamba nette olabiliyorum ama çarşambada kara para aşk gelicek artık cumaları akşamalrı daha rahat girebilirim hafta sonuna oranla az maçlar oluyor misafirlerde sık gelmiyor ozaman 🙂🙂

çarşamba diyorum ben çünkü pazartezi salı ve perşembe akşamları dizi izlediğim için giremiyorum fazla cuma cumartesi ve pazar akşamlarıda babamın maç izlemek misafirleri oluyor onlarla ilgileniyorum 😱😱 rahat rahat tam gün sabah ve akşam çarşamba nette olabiliyorum ama çarşambada kara para aşk gelicek artık cumaları akşamalrı daha rahat girebilirim hafta sonuna oranla az maçlar oluyor misafirlerde sık gelmiyor ozaman 🙂🙂
Bende cuma akşamları daha rahat giriyorum :)

Calistigim ve tatile gitmedigim icin nerdeyse gunun bir cok kismini nette geciriyorum) ,pazar-cumartesi az giriyorum,tatile ciktigimda artik nettle baglantimi kesecegim)