Konuya cevap cer

24 Ağustos 2014 tarihinin anlamı benim için büyük. Ekşi Sözlük'te gezinirken 'tziras dream' adlı bir üyenin (sonrasında buradaki Tzira olduğunu anlayacaktım) paylaştığı bir linkte o dönem izlediğim Ruhumun Aynası dizisinin final haberini görmüş, orayı tıklamış ve çoğu yoruma ayar olmuştum. :A Ondan sonra birkaç konuya daha öylesine baktığımı hatırlıyorum. Tam olarak neyden sonra kayıt olmaya karar verdiğimi bilmesem de sanırım ortam beni etkilemişti. :D

Konu ve mesajlarımla kısa zamanda forumun öne çıkan üyelerden biri olmayı başardım. Tabii sizlerin desteği olmazsa bunu yapamazdım. Arada kavgalar, tatsızlıklar ve hatalar da oldu ama bir o kadar da eğlendim. Evde, köyde, sinemada her gün manyak gibi foruma girdim. Eğer böyle kucaklayıcı bir ortam olmasaydı hevesimi alıp gitmiştim bile. Arkadaşlığınız için minnettarım. :bhr:

Geçen yılki kutlama konusunda 'Allah izin verirse 4. yılımı da sizlerle kutlamak istiyorum' demiştim, neyse ki o günü görebildim. Aynı temenniyi 5. yıl için de yapmak istiyorum. Herkese teşekkürler. :Z