Forumda 2.Yılım! |Harunnn60

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061

Bugün forumda 2.yılım.
Foruma 15 Eylül 2013 tarihinde kayıt olmuştum.
İlk aylarda kalıcı olacağımı düşünmüyordum sonra üyelerle yavaş yavaş tanışınca burada kalmaya karar vermiştim. O zamanlar alışmam için eski moderatör @BesaleT ve adminimiz @OzaN bana çok yardımcı oldu.
İlk üye sohbetim @Ahmad ile olmuştu. Oda benim gibi yeniydi ve alışmaya çalışıyordu foruma.
O günden bugüne kadar devam etti. umarım uzun yıllar forumda olurum.

Bu zamana kadar forumda bende herkes gibi güzel başarılara imza attım. 😎 Yabancı diziler bölümünü aktifleştirdim. 2015 Mart ayında benim yaptığım logo 1.oldu. 2014 Haziran ve 2015 Ağustos'ta en favori üye ve en favori editör seçildim sizlerin sayesinde.
Editörlük konusunda biraz pişman oldum aslında çünkü 2013 yılında üye olanlar o zamanlar hemen başvuru yaptılar.
Bana başvur diyenler çok olmuştu ama inatla başvurmadım. Biraz pişman oldum ama önemli değil artık.

Altta ki resimde forumda ki ilk mesajım. Bana çok sordular nasıl üye oldun diye ama şu olay oldu da şu yüzden üye oldum diyemiyorum. Ama bu mesajdan yola çıkarak @mrt-06 yüzünden olabilir. Kendisi o zamanlar TWD'yi izlemediği halde foruma uyarlayacaktı. 😵 ( Neyse ki yapmadı
)​

İşte o zaman bana cevap vermemişti çok sinir olmuştum.
Kendisinin cevabını merakla ekliyorum. Bana sürekli yok cevap verdim olur mu öyle şey diyordu.

Eğer kırdığım üzdüğüm varsa özür dilerim.
Herkesi forumda seviyorum. Tabii ki benimde en sevdiğim kişiler var ama bu konuda şu x kişileri daha çok seviyorum demek ayıp olur. Eğer zaten ben onla konuşuyorsam bilsin ki seviyorum ki konuşuyorum.

Nice uzun yıllara artık hep beraber.

Hediyeleri bekliyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun 2. senen.
Nice senelere.

Hediye eklemeliyin bir de;

2 adet 1 Milyarlık şarkıya sahip şarkıcı Katy Perry ve Vevo'da en çok izlenmeye sahip Riri dostluğ sana gelsin.

Nice uzun yıllara inşallah

Hayırlı olsun canım

Foruma renk katıyorsun.

Nice mutlu ve Fav10'lu yıllar dilerim.

Bu da hediyen:

Tebrik ediyorum canısı, nice uzun yılllara hep birlikte inşallah.

Hediyen canım;

2. Yılın hayırlı olsun Harun daha nice Fav10'lu senelere

İyiki gelmişsin foruma, inşallah birlikte daha uzun seneler geçiririz. Tebrik ederim cancağızım.
@Harunnn60

Bu da hediyen.