Forumda 1.Yılım |Harunnn60

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Foruma 15 Eylül 2013 yılında kayıt oldum ve bugün tam 1 yıl oldu , bu foruma gelirken bu kadar kalcağımı hiç düşünmemiştim , daha önceki forumlarda 6-7ay en fazla takılırdım ama bu foruma daha çok bağlandım bunun sebebi arkadaş ortamının çok iyi olması ve burada çok güzel dostluklar edindim , onlar kendilerini bilirler , hepsini çok ama çok seviyorum

Bu arada @OzaN ayrı bir teşekkür etmek istiyorum , forumda yaptığı son eklentiler hepsi harikaydı
ayrıca bu forumun özgür bir forum olmadığı düşünenler var ben bunlara katılmıyorum kesinlikle
bunu diyenler diğer forumlara bakarsa anlayabilirler

Son olarakta bu sene biraz aktifliğim azalcak ama forumu bırakmaya niyetim yok
yine yorumlarımı yapıcam
burdanda herkese duyurayım

Nice Nice 1.yıllara

Tebrikler haro nice yıllara seviliyosun

Daha nice yıllara inşallah, iyi ki varsın.

Benden 3 gün sonra kayıt olmuşsun.
Tebrikler.

etiket listende bir tuhaflık var gibi görüyorum ben yanı tanınmayan sohbetin olmayan bir çok kişi var ama anlaştığın bir çok kişi yok ben yokum en önemlisi

nice nice nice nice nice yıllara
teşekkürler

etiket listende bir tuhaflık var gibi görüyorum ben yanı tanınmayan sohbetin olmayan bir çok kişi var ama anlaştığın bir çok kişi yok ben yokum en önemlisi
çiğdem ben bu etiketim kendim yapmadım bir yerden aldım
onca seyin arsında nasıl bunu görüyorsun

Yeni kayıt olduğumuzda forumda daha hiçkimseyi tanımadığımız zaman arkadaş olmuştuk. 1 yıl geçmiş.

Ben de yokum o listede.
aynen baya aya konuşuyorduk
o zmanlar çaylaktık

ben seni etiklerdim gerçekten ama bu etiketi bir yerden aldım o yüzden

Yeni kayıt olduğumuzda forumda daha hiçkimseyi tanımadığımız zaman arkadaş olmuştuk. 1 yıl geçmiş.

Ben de yokum o listede.
biliyorum bilinçli yapmadığını tahmin ettim oyüzden gariplik var diyorumya listede

harunn cookies en yakınlarına seni eklemediği için kırıldığını söylemiştin enverin programında oyüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum sen kırılıyorsan bizde kırılabiliyoruz

canım bunla bunun ne ilgisi var , etiketi kebdim yapsa en başa seni eklerim zaten

canım bunla bunun ne ilgisi var , etiketi kebdim yapsa en başa seni eklerim zaten
örnek veriyorum 🙂🙂senin hazırlamadığın çok açık ortada zaten senle nekadar ilgisi olmayan üye varsa oraya toplamışsın

1.yılın kutlu olsun bu arada daha uzun yıllar kalmayı başarırsın umarım