Foruma 15 Eylül 2013 yılında kayıt oldum ve bugün tam 1 yıl oldu , bu foruma gelirken bu kadar kalcağımı hiç düşünmemiştim , daha önceki forumlarda 6-7ay en fazla takılırdım ama bu foruma daha çok bağlandım bunun sebebi arkadaş ortamının çok iyi olması ve burada çok güzel dostluklar edindim , onlar kendilerini bilirler , hepsini çok ama çok seviyorum
Bu arada @OzaN ayrı bir teşekkür etmek istiyorum , forumda yaptığı son eklentiler hepsi harikaydı
Son olarakta bu sene biraz aktifliğim azalcak ama forumu bırakmaya niyetim yok
Nice Nice 1.yıllara
@OzaN[/USER] @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci