Foruma 15 Eylül 2013 yılında kayıt oldum ve bugün tam 1 yıl oldu , bu foruma gelirken bu kadar kalcağımı hiç düşünmemiştim , daha önceki forumlarda 6-7ay en fazla takılırdım ama bu foruma daha çok bağlandım bunun sebebi arkadaş ortamının çok iyi olması ve burada çok güzel dostluklar edindim , onlar kendilerini bilirler , hepsini çok ama çok seviyorum
Bu arada @OzaN ayrı bir teşekkür etmek istiyorum , forumda yaptığı son eklentiler hepsi harikaydı ayrıca bu forumun özgür bir forum olmadığı düşünenler var ben bunlara katılmıyorum kesinlikle bunu diyenler diğer forumlara bakarsa anlayabilirler
Son olarakta bu sene biraz aktifliğim azalcak ama forumu bırakmaya niyetim yok yine yorumlarımı yapıcam burdanda herkese duyurayım
Nice Nice 1.yıllara
@OzaN[/USER] @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci