Forumda 1.Yılım |Harunnn60

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
url.jpg

Foruma 15 Eylül 2013 yılında kayıt oldum ve bugün tam 1 yıl oldu , bu foruma gelirken bu kadar kalcağımı hiç düşünmemiştim , daha önceki forumlarda 6-7ay en fazla takılırdım ama bu foruma daha çok bağlandım bunun sebebi arkadaş ortamının çok iyi olması ve burada çok güzel dostluklar edindim , onlar kendilerini bilirler , hepsini çok ama çok seviyorum :bhr:

Bu arada @OzaN ayrı bir teşekkür etmek istiyorum , forumda yaptığı son eklentiler hepsi harikaydı :) ayrıca bu forumun özgür bir forum olmadığı düşünenler var ben bunlara katılmıyorum kesinlikle :) bunu diyenler diğer forumlara bakarsa anlayabilirler :)

Son olarakta bu sene biraz aktifliğim azalcak ama forumu bırakmaya niyetim yok :D yine yorumlarımı yapıcam :) burdanda herkese duyurayım :)

Nice Nice 1.yıllara :bhr:

etiket listende bir tuhaflık var gibi görüyorum ben yanı tanınmayan sohbetin olmayan bir çok kişi var ama anlaştığın bir çok kişi yok ben yokum en önemlisi:T

nice nice nice nice nice yıllara:)
teşekkürler :)
etiket listende bir tuhaflık var gibi görüyorum ben yanı tanınmayan sohbetin olmayan bir çok kişi var ama anlaştığın bir çok kişi yok ben yokum en önemlisi:T
çiğdem ben bu etiketim kendim yapmadım bir yerden aldım :) onca seyin arsında nasıl bunu görüyorsun :D

Yeni kayıt olduğumuzda forumda daha hiçkimseyi tanımadığımız zaman arkadaş olmuştuk. 1 yıl geçmiş. :bhr:

Ben de yokum o listede. :D
aynen baya aya konuşuyorduk :D o zmanlar çaylaktık :D
ben seni etiklerdim gerçekten ama bu etiketi bir yerden aldım o yüzden:bhr:

Yeni kayıt olduğumuzda forumda daha hiçkimseyi tanımadığımız zaman arkadaş olmuştuk. 1 yıl geçmiş. :bhr:

Ben de yokum o listede. :D
teşekkürler :)

çiğdem ben bu etiketim kendim yapmadım bir yerden aldım :) onca seyin arsında nasıl bunu görüyorsun :D

aynen baya aya konuşuyorduk :D o zmanlar çaylaktık :D
ben seni etiklerdim gerçekten ama bu etiketi bir yerden aldım o yüzden:bhr:
biliyorum bilinçli yapmadığını tahmin ettim oyüzden gariplik var diyorumya listede:kiki::kiki:
harunn cookies en yakınlarına seni eklemediği için kırıldığını söylemiştin enverin programında oyüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum sen kırılıyorsan bizde kırılabiliyoruz

biliyorum bilinçli yapmadığını tahmin ettim oyüzden gariplik var diyorumya listede:kiki::kiki:
harunn cookies en yakınlarına seni eklemediği için kırıldığını söylemiştin enverin programında oyüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum sen kırılıyorsan bizde kırılabiliyoruz
canım bunla bunun ne ilgisi var , etiketi kebdim yapsa en başa seni eklerim zaten :D

canım bunla bunun ne ilgisi var , etiketi kebdim yapsa en başa seni eklerim zaten :D
örnek veriyorum 🙂🙂senin hazırlamadığın çok açık ortada zaten senle nekadar ilgisi olmayan üye varsa oraya toplamışsın :kiki::kiki::kiki:
1.yılın kutlu olsun bu arada daha uzun yıllar kalmayı başarırsın umarım:bhr::bhr: