Harunnn60 : Meraba Canım Favoriforumumun canım üyeleri , sizin için hazırladığımız programı umarım beğenirsiniz , kim konuk diye merak ediyorsunuz dimi ? peki o halde açıklayayım , programın konuğu başarılı moderatörlük göreviyle tanına Bully oluyor
Programa başlamadan önce Twitterdan veya Forumdan [HASHTAG]#ForumcaBully[/HASHTAG] etiketiyle bize destek olabilirsiniz
Bully: Öncelikle beni programa konuk ettiğiniz için teşekkür ederim , umarım keyifli bir vakit geçiririz
Harunnn60: Ne zamandır seni konuk etmek istiyordum programa kısmet bugüneymiş
Bully : Sorular gelsin
Harunnn60 : Foruma nasıl üye oldun ?
Bully : İzlediğim dizilerin reytinglerini araştırırken kendimi bir anda forumu takip ederken buldum.
Harunnn60 : Foruma üye olduktan kısa süre sonra editör olmuşsun ve editörlükten sonraki ilk moderatörlük seçimlerinde moderatör olmayı başarmışsın. Bu başarını neye borçlusun?
Bully : Kendimi övmeyi pek sevmiyorum aslında ama cevap verecez artık kaçarı yok.
Bu başarımı aslında en çok forumdaki sıcak aile ortamına borçluyum. Çünkü ben üye olduktan sonra insanlar bana bu kadar sıcak davranmasa ben belki de forumu terk ederdim Bully diye bir editör de moderatör de olmazdı.
Editörlüğüm gerçekten çok kısa bir zamanda gerçekleşti. Ben de beklemiyordum hemen editör olmayı. Başlarda editör olmayı düşünmesem de dostum @denizz19'un desteğiyle başvurayım dedim. Ne kaybedecez sonuçta dimi
Moderatörlük konusuna gelince.. Halk ve adminler öyle uygun görmüşler biz de görevimize layık olmaya çalışıyoruz. Genel bir yorum yapacak olursam editör ve moderatör olmamın en büyük sırrı foruma iyi adapte olabilmem, insanlarla olan güzel ilişkilerim ve konu açmayı sevmem diyebilirim.
Harunnn60 : Nickinin anlamı ne ? neden bu nicki seçtin ?
Bully : Seneler önce Playstation 2’de Bully diye bir oyun oynuyordum. O oyun benim en efsane oyunlarım arasına girmiştir hala da özlerim.
Ekrana bir resim gelir...
Kanal fanlığı yapan üyeleri eleştirmeyi doğru bulmuyorum. İsteyen istediği kanalın fanı olur kimse de buna karışamaz.
Harunnn60 : Survivorı çok seviyordun ve bunu forumda da yansıttın , Survivor konusunda 15.000 mesaj yazılarak bir rekor kırıldı ne düşünüyorsun , ayrıca Akını destekliyordun birazda bu görüşlerini alalım ?
Bully : Survivor hakkında fazla konuşmak istemiyorum aslında çünkü konuşacaklarımızı zamanında fazla fazla konuştuk.
Ama sormuşsun yorumlayayım. Survivor Ünlüler - Gönüllüler Yorum ve Sohbet konusuna en fazla mesajı yazan üye bendim. Şimdi geriye dönüp bakınca olayı baya abarttığımızı düşünüyorum. Ama forum adına bir rekoru da kırdık fena olmadı o 15.000 mesaj olayı forumun unutulmayanları arasına girmiştir herhalde.
Akın Saatçi hayranlığıma gelirsek. Akın'ı Adanalı dizisinde de izlemiştim oradan sempatim vardı zaten. Survivor'da da ilk haftadan itibaren elenene kadar onu destekledim. Akın Acun Ilıcalı'nın da dediği gibi kendisini tam ifade edemedi Survivor'da. Ve sinirlerine hakim olamadı. Tolga Karel'e karşı öfkesini bu kadar belli etmeseydi sms'leri de iyi gelecekti bence sağlık olsun.
Harunnn60 :Gerçek hayatta vücut çalışması yapıyormuşsun bu doğru mu ? bize tavsiye vereceğin önerilerin var mı ?
Gelecekteki Bully
Bully : Evet doğru.
Öncelikle bu iş düzen ve disiplin işi. Haftanın en az 3 ya da 4 günü muhakkak spor salonuna gitmek gerekiyor. Buna uyulmadığı takdirde şişirdiğin kasların eriyor ve çabaların boşa gitmiş oluyor bu çok kötü bir durum. Vücut geliştirme yoluna baş koyanlar bu işi hayatı boyunca devam ettirmeli.
Sonraki tavsiyem ise beslenmeye çok dikkat edilmeli. İdmandan sonra sağlam protein alımı şart. İdmana aç gitmemeye gayret edilmeli.
Br tavsiye değil ama son olarak da supplement (protein tozu, yağ yakıcı, amino asit vb) olayından bahsedeyim biraz. Benim fikrime göre vücut geliştirme yoluna baş koyan daha doğrusu sağlam bir vücut yapmak isteyen her insan imkanı varsa supplement kullanmalı. Çünkü supplement olmadan vücudu geliştirmek cidden çok zaman alır. Ağır idmanları da supplement'siz çıkarmak zor. Tabii sadece fit bir vücuda sahip olmak istiyorsanız ve fazla kas yapmak gibi amaçlarınız yoksa supplement kullanmasanız da olur.
Harunnn60 : Fobilerin ve hobilerin neler ?
Bully : Hobilerim: Halısaha maçı yapmak, futbol maçları izlemek, Playstation oynamak, tenis oynamak, pinpon oynamak, dizi izlemek, kitap okumak
Fobilerim: Yüksekten korkarım küçükken yüksek bir yerden sırt üstü düştüğüm için. Arıdan korkarım.
Harunnn60 : Forumun admini olsaydın neleri değiştirirdin ?
Bully : Forumun huzuru ve kalitesi açısından birkaç üyeyi banlardım.
Harunnn60 :Forumda kimleri seviyorsun kimleri uzak buluyorsun ?
Bully : Forumdaki hemen hemen herkesle çok iyi anlaşıyorum ve herkesi ayrı ayrı severim. Kendime uzak bulduğum tek bir üye var. O da Lordly isimli üye. Çok nefret dolu bir üye olduğu için onunla anlaşmam mümkün değil ve anlaşamıyorum da zaten.
Kendime en yakın bulduğum ve en sevdiğim isimler de var elbet. Bu sayacağım isimler ayrıca forumda en çok konuştuğum isimlerdir.
@yakup09, @denizz19, @mrt-06, @Yakamoz-Asi, @Maskeli Fedai, @Yiğitt, @Harunnn60, @Reytinger , @Mr.At(Forumdaki varlığı pek uzun soluklu olamadığı için facebook'tan konuşuyoruz hep
Sayamadığım isimler kusura bakmasınlar elbet unuttuklarım da olmuştur ilk aklıma gelen bu isimler
Harunnn60 : Arkadaşların umarım bu güzel yorumlarını beğenir , İşte onlarında sana bir sürprizi var en yakın arkadaşlarına bir soru sorduk işte onların cevapları
Bully Nasıl Birisi ?
denizz19 :Bully kral adamdır. Samimidir bir kere. İstediğin gibi konuşabilirsin, biz ne dersek kızmaz ama bir başkasına sinir olabilecek bir tip keza ben de öyleyim.
Çok geveze ama bir o kadar da iyi huylu delikanlı.
Onun dışında karakterlerimiz yapısal olarak benzese de zevklerimiz çok çok farklı dizi anlamında. Terbiyeli, efendi biri ama biraz saf her şey olup bitiyor onun hala haberi yoktur o anlar demek istediğimi.
O dosttur candır kandır biraz fazla uçtum görmeden sevdiğim iyi bir arkadaş.
Forumdaki çete arkadaşım. 
yakup09 : Bully, sosyal ağ'ımızın en merkez ağ'ı dır.
Tavrıyla insanı kendisiyle daha fazla konuşturmaya iter, içtendir çünkü. Forumun bel kemiğidir benim için ve yine bi İnsanda kanal fanlığı bu kadar sevimli duramaz.
kendini iyi tanıyan, kişilik sahibidir ilk önce. bunu şu an da çevremizde bulmak zor. 
Maskeli Fedai : Bully çok iyi bir dosttur kendisi.Çok kral adamdır.Samimi bir insandır istediğini konuşabilirsin onunla.Efendi dürüst ve çalışkan bir insandır.
mrt-06: Kaan.. Sohbeti hoş, samimi, içten çok sevdiğim bir dostum.
Sabahtan akşama kadar istediğim konu hakkında hiç çekinmeden konuşabilirim, ne kadar içten ve dost canlısı biri olduğunu biliyorum. Bugüne kadar hiçbir şekilde karakterinden ödün vermedi şöyle söyleyeyim kısaca adamın dibidir kendisi. 😉Severim kendisini 
Yiğitt : Kaan nasıl biri ? Kaan temiz kalpli , çok konuşan , ters düştüm mü çenesinden düşmeyen , Kanal D fanı , öz konuşan , mantıklı kararlar veren iyi bir moderatör
Kendisine burdan selamlar
yakup09 : Bully, sosyal ağ'ımızın en merkez ağ'ı dır.
Maskeli Fedai : Bully çok iyi bir dosttur kendisi.Çok kral adamdır.Samimi bir insandır istediğini konuşabilirsin onunla.Efendi dürüst ve çalışkan bir insandır.
mrt-06: Kaan.. Sohbeti hoş, samimi, içten çok sevdiğim bir dostum.
Yiğitt : Kaan nasıl biri ? Kaan temiz kalpli , çok konuşan , ters düştüm mü çenesinden düşmeyen , Kanal D fanı , öz konuşan , mantıklı kararlar veren iyi bir moderatör
Bully : Ben gerçekten böyle birşey beklemiyordum öncelikle sana sonrada diğer arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum
Harunnn60 : Bu güzel sürprizlerin ardından Forumca sorulara geçelim ne dersin ?
Bully : Dersime çok iyi çalıştım , gelsin sorular
-Forumca Sorular-
Harunnn60 : 1-Forumda genellikle arkadaşları tarafından aga diye ifade edilen üye kimdir ?
A-Çiğdem
B-xemrexxx
C- denizz19
D-takas
Bully : Şıklar iyiymiş.
Harunnn60 : Doğru
Harunnn60 : 2-Geçen ayın favori üyesi kim olmuştur
A-ABAY_06
B- sürgünüm
C- EnveR
D- kvp-medya
Bully : EnveR
Harunnn60 : Doğru
Harunnn60 : 3-Seçim gecesi banlanan üye kimdir ?
A-umut1971
B-vadikızı
C-Frank Woods
D-beyazsoy
Bully : beyazsoy
Harunnn60 : Evt bunuda bildin
Harunnn60 : 4-Veda vakti.. Zaten aktif olmayan ben, gidince hiç hissedilmeyecektir zaten.
bu söz kime aittir ?
A-beyazsoy
B-XanTier
C-destere
D-xdragxxx
Bully : XanTier. Durum güncellemesine yazmıştı hatırladım.
Harunnn60 : Dersine çalıştığın belli
Harunnn60 : 5-Forumda bir süredir prototesto yapan , ve sadece yabancı dizilere yorum yapan üye kimdir ?
A-Mahoni
B-sürgünüm
C-destere
D-HeisenBerg
Bully : destere. Sahalara dönmesini bekliyoruz artık özledik.
Harunnn60 : Bu soruyuda doğru cevapladın Evet tüm soruları bilerek rekor kırdın tebrik ederiz seni
Bully : Rica ederim
Harunnn60 : Bu güzel sohbet için çok teşekkür ederiz sana ,Bizi izleyen üyeler işte büyük sürprize hazır mısınız ?
Bully : Bakalım arkadaşlarım ne tepki verecek
Harunnn60 : İşte Bully !
Ekran bir resim gelir... [HASHTAG]#ForumcaBully[/HASHTAG]
Herkes alkışlar ve bitiş jeneriği ekranda belirir
6.Bölümün sonu
Emeğe saygı olarak lütfen beğenmeden ve yorumlamadan geçmeyiniz...
@xemrexxx @mrt-06 @sürgünüm @Bully @denizz19 @xBUGRAx @Yakamoz-Asi @sokak sanati @destere @takas @Polat Şaşmaz @Forumdash @ABAY_06 @yakup09 @Çiğdem- @yatutarsa @Ahmad @Maskeli Fedai @RevaN @eros @china_shangai @Fks14 @kvp-medya @halukerogluFOX @beyazsoy @gözlemci @berkann @dizi kolik @darksaal @Arslan Bey @Yiğitt @pompy @Harunnn60 @BesaleT @cookies @*YıldırıM* @HachiKo @Billy Kane @Reytinger @legolas9900 @Mr.At @XanTier @EnveR @batuhankaralar @*Dream* @ozgur2113 @hayret bi şey @cevaa @gundix123 @RüzgarGülü @eskici @KayıpSehir @Lordly @SERHAT3456 @xdragxx @-KADİR- @ehsan7000 @emreemreu @sMt45 @BuraK @WesTxCoasT @AlemTo @Fb_King @Almila @Μαнoni @papuleoo @Hafız @GreatOttoman @primavera @gizem ak @muffin @berenist @S.G.A.T. @Kubi-Lay @semre @38AhmetKK @HeisenBerg @KK|Batman @Yasin93 @f.reytingci @otomatikportakal @kaan955 @vadikızı @Gk4y @hızlı gonzales @monacolu @nberkayozer @-potterhead- @FurkanTB @olizvel @rengarenk @LeqeND KiLLeR @TubAsi @ahmetbayramm @Berk Polat @ihearyourvoice @Prncss.. @Onur_35 @soo @cerebrumit @Master.1000 @SuskunFelon @34rcp44 @Dr.Who @mhmt53 @zara85 @baranelif @vhp @Canol @nestroyers @muharrems @monsion15 @Godiva @charming @dRaqa0 @dizimedya @kvçakır @mertkytrk @Almeda fanı @Diziim @blackoutt @ultrAslan52 @Vasfi37 @FERNANDES 23 @tekkol @tabutçu @adam4
Son düzenleme: