- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
İlerde bir laptop olsa dahi yine telefon olur Türkçe klavye nedeninden dolayıAnket limitsiz şu an
Telefon ve laptop dedim. Senelerce sadece telefondan girdim @Dosi gibi, ama sonra laptopa alıştıktan sonra telefondan girmek daha yorucu gözükmeye başladı
Ç ve Ö harfi İsveççe'de de vardı sanırım sonuçta yaşadığın şehirde bile geçiyorİlerde bir laptop olsa dahi yine telefon olur Türkçe klavye nedeninden dolayı
Bir ara kendimi alıştırmıştım ama sonra gitti Laptop. Konu açmaları azlattığım için belki denerim ilerde
Ama....
Ozaman böyle Türkçe karakter olmadan yazarim ve sizde alisin. Suan telden İsvec klavye actim
Yok ç yok, onu telefon otomatikmen düzeltmiş sadece ö var evet ve alfabenin son harfi oluyor kendileriÇ ve Ö harfi İsveççe'de de vardı sanırım sonuçta yaşadığın şehirde bile geçiyor
Çoğu dilde genelde Z son harftir, sizde Ö olması ilginçmiş herhalde sonradan eklendi dileYok ç yok, onu telefon otomatikmen düzeltmiş sadece ö var evet ve alfabenin son harfi oluyor kendileri
Neden?
iPad
Hayır, üstü çizgili harfler, büyük haliylede çizgileri varsa onlar sonda i I olduğu için bu detayı yazdımÇoğu dilde genelde Z son harftir, sizde Ö olması ilginçmiş herhalde sonradan eklendi dile
Sınırsız işaretleme hakkı var amaNe yazık ki 2 yerden de girdiğim için anketi oylayamıyorum
Laptop ve telefondan giriyorum.
Ben konuya girdiğimde tekti, sonradan işaretledim zatenSınırsız işaretleme hakkı var ama