x isimli şahıs x başlıklı konuya mesaj yazdı bundan sonra başkasıda mesaj yazmış olabilir , şeklindeki bildirimler bildirim sayılmıyorsa eğer benim 18 değil 8 olabilir anca
x isimli şahıs x başlıklı konuya mesaj yazdı bundan sonra başkasıda mesaj yazmış olabilir , şeklindeki bildirimler bildirim sayılmıyorsa eğer benim 18 değil 8 olabilir anca
onları tam nerden siliyoruz keşfedemedim ya da beceremedimAbooov sana o bildirimler demi geliyor
onları tam nerden siliyoruz keşfedemedim ya da beceremedim
benim takibe aldığım konu yok ama her mesaj yazdığım konuyu otomatik takibe alıyor, ayarlarla ilgili sanırım benim ayarım bozulmuşBüyük ihtimal bazı konuları takibe almıṣsın onları takipten çıkman gerek veya ayarlarda bir ṣey varsa bilemeyeceğim. @Dosi bilir
benim takibe aldığım konu yok ama her mesaj yazdığım konuyu otomatik takibe alıyor, ayarlarla ilgili sanırım benim ayarım bozulmuş
Sıradaki hedef sixty nine.Valla ya bu nasıl bildirim sayısı böyle
Sıradaki hedef sixty nine.
Kavruğum aktif olsa girmem.Bir iki gün girmemen gerek ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?