Bu konudan 72782 tane bildirim gelmiş. Dur eve yeni geldim bakarım@Dosi dosiii dosiiiii yakamoz küfretti bana aha 12. adamda şahittir video yoluyla küfretmiş hemde
aha işte budur sonunda düşlerim gerçek olacakBu konudan 72782 tane bildirim gelmiş. Dur eve yeni geldim bakarım
dedi tabiki ben şahidim her türlü
Ay bu ne sohbete dönmüş forum oyunu. Tamam bir kaç tane olurda fazla olmuş bu.yalan söyleyecek halim yok ahada fotograf
Ekli dosyayı görüntüle 132068
bende yalan olmaz asla zaten hep doğruları söylediğim için @Dosi bana kıyamıyor
Gelen gelir hayatım, queenler kimsenin peşinden koşmaz.Ay bu ne sohbete dönmüş forum oyunu. Tamam bir kaç tane olurda fazla olmuş bu.
@serhatt milleti sorgu odana çek bari
"HERKES" AYAĞINI DENK ALSIN.
İstiyorsa 30 yıllık olsun suçsuz birine ceza verilmez.@Yakamoz-Asi nin kışkırtmalarına aldanma hem ilk kez ceza vereceksen önce forumda tecrübe kazanmış 12 yılını devirmiş yakamozu bir kaç ay banla ondan sonra biz çaylaklar zaten tırsıp dut yemiş bülbüle döneriz gıkımız çıkmaz
oysa onun yerine benim gibi tecrübesiz dün üye olmuş çaylak birine ceza verirsen hak yemiş olursun hemde yeni yeni üye olacak benim gibi çaylak arkadaşlarımı ürkütürsün olmaz yani
süper emekli nerdesin ? hadi birini atlatsan diğeri seni banlayacak bu sefer işin kötüGelen gelir hayatım, queenler kimsenin peşinden koşmaz.
------
"HERKES" AYAĞINI DENK ALSIN.
------
İstiyorsa 30 yıllık olsun suçsuz birine ceza verilmez.
Sen hak etme biz de ceza vermeyelim yeni üyeler de korkmasın.
Banlanacak bir hareketini görmedim şuan.süper emekli nerdesin ? hadi birini atlatsan diğeri seni banlayacak bu sefer işin kötü
aaa sen bana yolladığı videoyuda mı görmedin @12.Adam uyarmasa ben öyle saf saf gülüp geçecektim birde ne göreyim küfürler gırla şaşırdım kaldım vallahi 😳Banlanacak bir hareketini görmedim şuan.
Bir bakayım.aaa sen bana yolladığı videoyuda mı görmedin @12.Adam uyarmasa ben öyle saf saf gülüp geçecektim birde ne göreyim küfürler gırla şaşırdım kaldım vallahi 😳
süper emekli nerdesin ? hadi birini atlatsan diğeri seni banlayacak bu sefer işin kötü
Banlanacak bir hareketini görmedim şuan.
ama sonra bir bakayım diyerek yeniden umutlanmamı sağladı tabiKapağı yemiṣsin @tekin
bu iyi olmadı işteVideoyu paylaşma amacı "12.Adam'a seni de falaka ile seni cezalandırmalı demek istemesi. Video 16 dk. uzunluğunda, direkt küfür olan sahneyi ithaf etseydi ancak o zaman yaptırım uygulanabilirdi. @tekin
Bunu kasti yaparsan görürsün başına gelecekleri.bu iyi olmadı işteneyse burdan aldığımız tiyoyla artık küfürleri 16 dakikalık videolara sıkıştırıp yollarız
Bunu kasti yaparsan görürsün başına gelecekleri.@Yakamoz-Asi paylaştığı videoda küfür olup olmadığını bile bilmiyodur mesela.
bir insanın içini bilemezsin banada burdan bakınca masum gibi geliyor ama belkide masum değildirBunu kasti yaparsan görürsün başına gelecekleri.@Yakamoz-Asi paylaştığı videoda küfür olup olmadığını bile bilmiyodur mesela.
ilk 30 saniyesine bakmıştım ama geride neler olduğunu sağolsun 12. adam tek tek anlattıİzledi mi @tekin acaba 16 dakikayı da.
@Yakamoz-Asi yi tanırım, içi dışı birdir.bir insanın içini bilemezsin banada burdan bakınca masum gibi geliyor ama belkide masum değildir
------
ilk 30 saniyesine bakmıştım ama geride neler olduğunu sağolsun 12. adam tek tek anlattı
yavaş yavaş senden buz gibi soğudum ne varsa @Dosi de var yine ona başvurayım@Yakamoz-Asi yi tanırım, içi dışı birdir.
Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.yavaş yavaş senden buz gibi soğudum ne varsa @Dosi de var yine ona başvurayım
dosiii konuyu biliyorsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?