Sen buraya kimsenin uğramadığını sanmaya devam et.buraya @Dosi pek dikkat etmiyor diğerleride zaten uğramıyorburası serbest bölge arada kaynardı ben denedim oluyor
Sen buraya kimsenin uğramadığını sanmaya devam et.buraya @Dosi pek dikkat etmiyor diğerleride zaten uğramıyorburası serbest bölge arada kaynardı ben denedim oluyor
@HollyDemon ☾☆ biz başka bir sayfada denemeler yapalım buralar tehlikeli olmaya başladıSen buraya kimsenin uğramadığını sanmaya devam et.
Her sayfa denetim altında hiç merak etme.@HollyDemon ☾☆ biz başka bir sayfada denemeler yapalım buralar tehlikeli olmaya başladı
sorgu odasın da değil miydiniz siz yawHer sayfa denetim altında hiç merak etme.
sorgu odasındaki @serhatt tı onun sorgusu devam ediyorsorgu odasın da değil miydiniz siz yaw@tekin
sorgu odasın da değil miydiniz siz yaw@tekin
Ben her yerdeyim.sorgu odasındaki @serhatt tı onun sorgusu devam ediyorben o odaya asla girmem sorgulanmaktan nefret ederim zaten
334
bu sefer hiç ekleme yapmadım @HollyDemon ☾☆ @serhatt ,
sonuç neyse onu söyledim bende yalan olmaz asla
yalan söyleyecek halim yok ahada fotografBu nasil bir sayi öyle 334 imkansizfotograf cek
yalan söyleyecek halim yok ahada fotograf
Ekli dosyayı görüntüle 132068
bende yalan olmaz asla zaten hep doğruları söylediğim için @Dosi bana kıyamıyor
Uydurma.334
bu sefer hiç ekleme yapmadım @HollyDemon ☾☆ @serhatt ,
sonuç neyse onu söyledim bende yalan olmaz asla
Yönetici tarafımı göstermek için geç bile kaldım.
@Yakamoz-Asi nin kışkırtmalarına aldanma hem ilk kez ceza vereceksen önce forumda tecrübe kazanmış 12 yılını devirmiş yakamozu bir kaç ay banla ondan sonra biz çaylaklar zaten tırsıp dut yemiş bülbüle döneriz gıkımız çıkmazYönetici tarafımı göstermek için geç bile kaldım.
@Yakamoz-Asi nin kışkırtmalarına aldanma hem ilk kez ceza vereceksen önce forumda tecrübe kazanmış 12 yılını devirmiş yakamozu bir kaç ay banla ondan sonra biz çaylaklar zaten tırsıp dut yemiş bülbüle döneriz gıkımız çıkmaz
oysa onun yerine benim gibi tecrübesiz dün üye olmuş çaylak birine ceza verirsen hak yemiş olursun hemde yeni yeni üye olacak benim gibi çaylak arkadaşlarımı ürkütürsün olmaz yani
ben eski bişey olsam cevap verirdim bu mesaja ama malesef eskiden üye olmadığım için bu mesaja cevap veremiyorumSenin eski üyelik kac kere banlanmisti acaba merak ettim simdi
Videoda küfür var , emeklilere küfür serbest mi ?
@Dosi dosiii dosiiiii yakamoz küfretti bana aha 12. adamda şahittir video yoluyla küfretmiş hemdeVideoda küfür var , emeklilere küfür serbest mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?