O ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yaniTavuğu hariç Siyah tavuk et rengide Siyah @RüzgarGülü
O ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yaniTavuğu hariç Siyah tavuk et rengide Siyah @RüzgarGülü
Tavuğu aşk testi için yedirtirler @RüzgarGülüO ne demek ki tavuğu icin mi Endonezyalı biriyle evlenmek gerek yani
@The_Erinch in arabayı sanayiye götürüyorum dediği yer burası @Yakamoz-Asi @Mr.At @Royal_Highness
Super Tamirci süper kahraman
Overlokçu Makinesi Ayağınıza Geldi..Tamir Erinç abiden sorulur@The_Erinch
Videoyu paylaşmamisim ki@The_Erinch in arabayı sanayiye götürüyorum dediği yer burası @Yakamoz-Asi @Mr.At @Royal_Highness
Super Tamirci süper kahraman
Hergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine giderizBöyle tamirciye can kurban
Hergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine gideriz
Ulaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğizHergun yine gidilir demi araba sağlam olsa bozar yine gideriz
Ulaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğiz. @RüzgarGülü @Mr.At
@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica
Terliği fırlatsa fırlatsa @HollyDemon ☾☆ yada @Zeyno fırlatırUlaaa şimdi kafamıza terlik yiyeceğiz. @RüzgarGülü @Mr.At
@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Angelica
Yok ben davaylan çalışıyorum hemi de demir döküm çift tabanlı davaylan
Bak bak yapay zeka ile çizdim. Bu ya sen yada @HollyDemon ☾☆Yok ben davaylan çalışıyorum hemi de demir döküm çift tabanlı davaylan
Çok güzel olmuş da bana @Zeyno'dan çok @Angelica gibi geldi 🫢🤪Bak bak yapay zeka ile çizdim. Bu ya sen yada @HollyDemon ☾☆
Kafana yersin @Mr.At
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness nasıl resim
Forumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
Yeminle aynı Erinç abiForumda etkinlik yapan neşeli, renkli süper kahraman çiz dedim tabi ki bu kişi @The_Erinch resme bak
Bilgisayardaki forum yazisindan mi Erinç abi dedin nasıl benzettim hayalindeki kişi mi F
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?