Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kötü gidiyor yarış, pek keyif alamadım açıkçası. Yağmurlu bir Monaco yarışından beklentim çok daha büyüktü, sarı bayrakların hızına yetişemiyoruz.Takımlar veya pilotlar ile alakalı söyleyebileceğim tek şey Ferrari ile alakalı. Formula 1'in en köklü takımlarından birinin bu kadar kötü strateji yapması kabul edilemez, uzun yıllardır bu derecede rekabetçi bir sezonun içerisinde bulunmadıkları için tecrübesizliklerini anlayabiliyorum -hoş Binotto takım patronluğu konusunda gelecek adına da hiç ışık vermiyor- ama bu kadar da saçmalanmaz.
Kötü gidiyor yarış, pek keyif alamadım açıkçası. Yağmurlu bir Monaco yarışından beklentim çok daha büyüktü, sarı bayrakların hızına yetişemiyoruz.
Takımlar veya pilotlar ile alakalı söyleyebileceğim tek şey Ferrari ile alakalı. Formula 1'in en köklü takımlarından birinin bu kadar kötü strateji yapması kabul edilemez, uzun yıllardır bu derecede rekabetçi bir sezonun içerisinde bulunmadıkları için tecrübesizliklerini anlayabiliyorum -hoş Binotto takım patronluğu konusunda gelecek adına da hiç ışık vermiyor- ama bu kadar da saçmalanmaz.