Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

https://twitter.com/x/status/1960303622308167898
İki memurlu takımı da ilk kez görüyorum. Hangimiz daha iyi memuruz kapışması mı izleyeceğiz?
Güzel bir tanıtım.

Bottas ve Perez dikkat çekici bir ikili olmuş. Gelecek sene desteklerim ben bunları ama en son ikisi de çoktan F1'i bırakmış emekli modunda takılıyorlardı. Umarım bu sezon hırsları yüklenmiştir yeni takımla birlikte. Yoksa son ikide yarışırlar kendi aralarında.

Reactions: mesmeso
Bugünkü yarışla birlikte Norris'in şampiyonluk hayallerini suya gömmüş olabiliriz. Hadjar yaptığı podyum ile seneye Red Bull koltuğunu almış olabilir.

Verstappen ne yaptı ne etti şampiyonluk şansını son yarışa taşıdı. Tarihin en büyük pilotu diyebiliriz gibi artık. Büyük bir Schumacher hayranı olarak kısmi üzüntülü şekilde söylüyorum bunu.

Takım arkadaşı ilk 10'a bile giremezken kazanılan yarış sırasında pistin açık ara en iyi aracı Mclaren'ın pilotlarıyla kazanılan yarış sayısını eşitledi, birini puanda da geçti. İnanılmaz bir başarı bu. Hiçbir yarışta takım arkadaşı desteği almadan yaptı bunu ve rakiplerinden çok daha düşük bir araçla...

Bu arada Ferrari pilotları da koskoca takımı Aston Martin seviyesine çektiler. Leclerc & Hamilton ikilisinden ikisini de kovsunlar özür dileyip Sainz'ı getirsinler. Yanına da Verso çeksinler o zaman şampiyonluk şansları olabilir.

Reactions: 12.Adam
tarihin en iyisi demem .yarıştıkları şartlar çok farklı. mclaren tamamen salak bir takım. sene başı norris 1. pilot olsaydı çoktan şampiyonluk ilan edilmişti. 2 tane 1. pilot f1 dnasına aykırıdır. açıkcası f1 giderek sıkıcı olmaya başladı. yılda 2-3 yarış iyi olması tüm sezonu kurtarmıyor. maalesef asla bir futbol-nba seviyesine gelemeyecek .çünkü sporun dnası buna izin vermiyor.