Artık eskisi gibi hata yapmıyor 3 yarış üst üste şampiyonluğu düşünerek yarıştı yavaş yavaş şampiyon gibi davranmaya başladı gelecek sezon şampiyon olduktan sonra daha da hızlanacak.Bagnaia kazza yapsın diye bekledim yapmadı 😡
Gelecek sezon sonuna kadar Bastianiniciyiz evelallahArtık eskisi gibi hata yapmıyor 3 yarış üst üste şampiyonluğu düşünerek yarıştı yavaş yavaş şampiyon gibi davranmaya başladı gelecek sezon şampiyon olduktan sonra daha da hızlanacak.
Vers’e araba değil uçak yapmışlar, başka açıklaması olamaz bunun.Hamido abim yine olmazsa bu sporla ilişiğimi kesiyorum yeter artık…
Bugünkü sonuçtan sonra Hulk hayırlı olsun diyebilirizMick'in puan ya da puanlar alacağı bir haftasonu olur inşallah. Yoksa yerini büyük ihtimalle Hulk'e kaptıracak.
Ferrari de inşallah iyi gider ve şu ikincilik işini bitirir artık.
Bu sezon bunu ne zaman beklesek tokat manyağı yaptılar bizi, ben sessiz kalmıştım o yüzden sen yine dayanamamışsın.Bugün Mercees 1-2 bekliyoruz hadi inşallah
Büyü bozuldu , ilk iki gene suya düştü.Bu sezon bunu ne zaman beklesek tokat manyağı yaptılar bizi, ben sessiz kalmıştım o yüzden sen yine dayanamamışsın.
Bu sefer olacak gibi ya hiç bu kadar mümkün olmamıştıBu sezon bunu ne zaman beklesek tokat manyağı yaptılar bizi, ben sessiz kalmıştım o yüzden sen yine dayanamamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?