Formula 1 Hangi Kanalda?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Bu hafta sonu yapılacak olan Avustralya GP'sinden itibaren, tüm Formula 1 yarışları önümüzdeki üç sene boyunca, sadece D Smart 77. Kanal Smart Spor ve HD kalitesinde Smart Spor HD'de yayınlanacak..

Formula 1 Dünya Şampiyonası, bundan sonra D-Smart'ta "Smart Spor" kanalında ekrana geliyor.

2012 Formula 1 Dünya Şampiyonası, sezona D Smart ekranlarından izleyiciye 'merhaba' demeye hazırlanıyor. Formula 1'in ihtişamlı dünyası, teknolojisi, hızı, rekabeti, dünyaca ünlü pilotları, 2015'e kadar sadece Smart Spor'da Türk sporseverler ile buluşacak.

20 yarıştan oluşan tarihin en uzun F1 sezonu, 18 Mart tarihinde yapılacak olan Avustralya GP'si ile başlıyor. 1950'den bu yana kesintisiz olarak yapılan dünya şampiyonasında bu kez ilk defa altı dünya şampiyonu aynı anda pistte olacak.

Son iki yılın dünya şampiyonu Sebastian Vettel; McLaren'in şampiyon ikilisi Jenson Button ve Lewis Hamilton; Ferrari'nin çifte dünya şampiyonu yıldızı Fernando Alonso; iki yıllık bir aradan sonra pistlere geri dönen ve 2007'nin şampiyonu Kimi Raikkonen ve Formula 1'in yaşayan efsanesi yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher, tüm sezon boyunca kozlarını Smart Spor ekranlarında paylaşacak.

Red Bull ekibinden ve adını şampiyonların arasına yazdırmak isteyen Mark Webber; Ferrari'den Felipe Massa; Mercedes'ten Nico Rosberg ve diğerlerinin, bazen saniyenin binde biri için girdikleri sert mücadeleler sadece D Smart 77. Kanal Smart Spor ve HD Kalitesinde Smart Spor HD'de canlı olarak yayınlanacak.

türkiyede yapılırken takip ediyordum şimdi bıraktım...kim kazanırsa kazansın umrumda değil

D Smart güçlenmeye çalışıyor, giderek çıtayı yükseltiyor ama karşısında Lig TV varken pek de ileri gidemiyor Türkiye pazarında.

D Smart güçlenmeye çalışıyor, giderek çıtayı yükseltiyor ama karşısında Lig TV varken pek de ileri gidemiyor Türkiye pazarında.

buz hokeyi maçlarını niye vermiyorlar memleketimizde olmayan bir spor dalı ama izlemeyi çok seviyorum hele hele köşede birbirlerini sıkıştırıp bindirme yapmaları arada bir hepsinin buz üstünde ağız burun patlatmaları bence dünyada futboldan sonraki en zevkli spor

amerikan futbolu ise çok itici heyecansız saçma sapan bir spor, ona rağmen buz hokeyinden fazla yayınlanıyordu .. nedir bu içimizdeki amerikan hayranlığı anlamış değilim..
bir zamanlar trt3 ten takip ediyordum buz hokeyi maçlarını trt3 şimdi gece yarısı 03 lerde dünya sporlarını göstermeye başladı izlenmesin diye elinden geleni yapıyor..

Schumacher bıraktığından beri Formula 1 beni pek ilgilendirmiyor. Geri döndü ama eskisi tadı yok artık onun da Formula 1'in de...

D-Smart için iyi bir gelişme tabii. Gelişmeye devam ediyor D-Smart...

Schumacher bıraktığından beri Formula 1 beni pek ilgilendirmiyor. Geri döndü ama eskisi tadı yok artık onun da Formula 1'in de...

D-Smart için iyi bir gelişme tabii. Gelişmeye devam ediyor D-Smart...

schumacher den sonra formula 1. in değer kaybettiği bir gerçek adam sempatik biriydi alfonso geldi tipik ispanyol merinosu.. bu adama kıl oldum..
ama türkiyede yapılırken yinede takip ediyordum hatta alfonsoya karşı finli buz adamı destekliyordum türkiye ayağı kaldırıldıktan sonra bıraktım takibi şimdi kimkime napıyor hiçbir fikrim yok

Ferrarideyken Michael Schumacher favorimdi
Son 2 senedir Alonso, Michael gönüllerin şampiyonu.

formula 1 i eskiden hiçbir yarışı kaçırmazdım birden soğudum artık bakmıyorum pek tadı yok zaten

Herkes hemen hemen aynı şeyleri düşünüyor. Dünya genelinde de durum böyle sanırım. Formula 1 eski günlerinden epey uzakta.

hemde çok uzakta Schumacher gittikten sonra eski ilgiyi kaybetti ardından yeni puanlama sistemi sonrası iyice battı bence