"Forever" Artık Türkiye'de!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

"Forever", bugün Türkiye'nin sevilen tema kanallarından Cnbc-e'de yayına başladı.

Amerika'nın uydu üzerinden yayın yapan kanallarından ABC'nin bu sezon yayınına başlayan bilim kurgu dizilerinden "Forever" artık Türk televizyonlarında da izleyiciyle buluşuyor.

Bugün 21'de yayına başlayan dizi her Pazartesi 21'de Cnbc-e ekranlarında.

Amerika'da reytinglerde bir türlü istediğini alamayan dizinin yayından kaldırılması beklenirken sürpriz bir kararla 22 bölümlük tam sezon onayı aldı. Dizinin, orijinal yayınında en son 9. bölümü yayınlandı.

Dizinin konusu ise şu şekilde:

Çoktan haberini görmüştüm ama mobilden konu açamıyorum o yüzden neyse dedim
@destere hariç herkes izleyebilir

Dizi bilimkurgu ağırlıklıysa başlayabilirim, ölümsüzlük temalı yapımları ilginç bulurum hep.

Ama The Walking Dead gibi sözde bilimkurgu (zombi kıyameti) ise yani karakter psikolojilerini öne çıkarıp diziyi şişirip atıyorlarsa (hele the Walking Dead 3.sezon ve sonrası gibi) izleyemem sanırım.

Çoktan haberini görmüştüm ama mobilden konu açamıyorum o yüzden neyse dedim
@destere hariç herkes izleyebilir
aslında cnbc-e de yayınlanması kötü olmuş iki gün sonra dizi internet sitelerinden kaldırılır çünkü bizim kanallarda yayınlanan dizilerin çoğu internette yasaklanıyor ?

zaten dizimag o yüzden kapatılmamışmıydı

en iyisi netten izlemek kanallar bana göre değil birde sansür uyguluyor dallamala gerçi forever da sansürlük sahnede yok jo martinez soyunduda göstermedilermi diye sen sormadan ben cevaplayayım en iyisi

karakter tahlillerine pek girmiyor henry'nin bölüm sonu özlü konuşmaları dışında, bilim kurgu ağırlıklı ve biraz da polisiye/katil kim üzerine kurulu

ilk başlarken beklenti büyük sonra beklentiyi karşılamayan bir dizi
izliyorum ama pek bir gelişme yok ..

o seviyor henry'yi
O benim ne demek istediğimi anladı

Diziyi bu kadar yerden yere vurmaniza gerek yok bence bundan daha iyisi var söyleyin o zman
Anladım
Belki bende izleyebilirim iyi olmuş benim için

bu arada dizi benim sayeme başladı türkiyede tweet atmıştım ben cnbce ye

tam anlamadım soruyu ? neden beğeniyorsun mu beğenmiyorsun mu?
Neden beğeniyorsun dedim begenilecek birsey yok

Twd ile ilgili bu tür yorumların yapılması üzücü bir durum insanlar yorum yaparken neden araştırma yapmıyorlar
Sende twd izledigin için bana destek ol anlamında dedim

@Harunnn60 The Walking Dead in ilk iki sezonu dizinin en iyisiydi (bana göre) Tabi bir dizinin alternatifi yok diye kötüye iyi diyecek halimiz yok, ben neyi görürsem direkt onu söylerim.

Birçok kişi twd ye zombi kıyameti temalı bilimkurgu dizisi diye başladı ve o başlayanların çoğu da 3.sezonun ortaları ve 4.sezonun başlarında bir bir diziyi bıraktılar. Eğer ilk 2 sezonki gibi devam edip 4.sezonda veya 5.sezondaki final yapsaydı adını gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine yazdırırdı ama şuan herhangi bir Türk dizisinden farkı çok yok.