Football Manager 2013 Türkçe Olacak

LeqeND KiLLeR

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
34
Puanı
270
Miles Jacobson Football Manager 2013'de Türkçe Dil Seçeneğinin Olacağı Duyurdu.

Türkçe olunca yama yüklenmiyor diye biliyorum. Çok sakatlık oluyor bir maçta 3 sakat verdiğim olmuştu 2012'de.

Pek geleceğini sanmam adam 10000 adet kuralı koymuştu diye biliyorum.Ama bu gerçekten olursa süper olur :)

İnşallah olur ama benim için çok geç oldu bu. Şimdi Türkçe dil seçeneği gelse bile İngilizce oynarım İngilizcemin gelişmesi için. :):)

Football Manager 2013, Türkçe Olarak Geliyor!

En iyi menejerlik oyunlarından biri olan Football Manager serisi için sevindirici bir haber geldi. Oyunun başındaki isim olan Miles Jacobson kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni Football Manager oyununun Türkçe olarak piyasaya çıkacağını müjdeledi.

Twitter'da konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Jacobson, "Bir süre önce oyunun satışlarının belli bir miktarı geçmesi durumunda Football Manager'ın PC ve Mac versyonuna Türkçe dil desteğini ekleyeceğimizi söylemiştim. Sonunda Cuma günü hedefimize ulaştık. Football Manager 2013, Türkçe dil desteği ile çıkacak" dedi.

Bu müjdeyi veren Jacobson, "Türk halkı, lütfen beni yüz üstü bırakmayın. FM13'ü alın. Korsan kullanmayın" açıklamalrına da yer vererek korkusunu dile getirmiş.

Önemli bir oyunun daha Türkçe olarak çıkması sevindirici. Umarız Sports Interactve beklenen ilgi ve başarıya ülkemizde de ulaşır.

Orjinal almayı düşünüyorum ama online özellikler vs nasıl ki para boşuna gitmesin gönlüm korsandan yana ama adamların bu kıyağıda karşılıksız kalmamalı diye düşünüyom beynim çok karışık :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor