Focus Film'den Yeni Günlük Dizi!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
http://www.fotos-hochladen.net
focus-film-210x150.jpg

Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Beni Affet gibi günlük dizilerin yapımcılığını üstlenen ve bu konuda başarılı olan Focus Film, yeni bir günlük dizi projesi için hazırlıklarına başladı.

Izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizilerinin iyi oranlar alması, yapımcıyı yeni bir proje yapmaya yönlendirdi. Yeni dizide yeni yüzlere yer vermek ve bu proje ile sektöre yeni yetenek kazandırmak istediği öğrenildi.

Deniz Yıldızı 770 üzeri ve Unutma Beni bin bölümü geçtiğini bu noktada belirtmekte fayda var.​

Son düzenleme:
unutma beni son sezonda zaten büyük ihtimal onun yerine gelir aynı saate :)

Hayirli olsun, Focus Film'in günlük dizileri çok iyi oluyor :)

Aslında Sudan Bıkmış Balıklar iyiydi. Günlük dizi olarak devam etse çok iyi olurdu.

Focus'un atv'ye cektiği bir dizi vardi.Otel işletiyorlardi.Otelde çalişan bi oğlan vardi.Sanırsın evin Alfonso'su :F:F Brazilya yapımı dizilere oldukça benziyordu.Jeneriği bile öyledi.Hep Focus gunluk dizi haberleri yapıcak çıksa o dizi geliyor aklıma.Adını unuttum dizinin:(

Focus'un atv'ye cektiği bir dizi vardi.Otel işletiyorlardi.Otelde çalişan bi oğlan vardi.Sanırsın evin Alfonso'su :F:F Brazilya yapımı dizilere oldukça benziyordu.Jeneriği bile öyledi.Hep Focus gunluk dizi haberleri yapıcak çıksa o dizi geliyor aklıma.Adını unuttum dizinin:(

Bizim Evin Halleri ve Kayıp Prenses dizilerini yapmıştı atv'ye. :)

Dediğin diziyi çıkaramadım ama Kayıp Prenses de Focus Film'di atv'de yayınlanmıştı. Sonra Stara geçmişti.

Bizim Evin Halleri ve Kayıp Prenses dizilerini yapmıştı atv'ye. :)

Dediğin diziyi çıkaramadım ama Kayıp Prenses de Focus Film'di atv'de yayınlanmıştı. Sonra Stara geçmişti.
Yapımcısı FOcus diye biliyordum.Olmayada bilir.O zamanlar yapımcı filan pek takmıyordum.Ama Bizim evin Halleri filan o dönem atv'deydi.O yuzden Focus dedim.O diziyi bir bulabilsem.Entrika - Dram yapıcaz derken komiğe kaçan bir dizi olmuştu:X

O dizide entrika bitmez. :D Yeni sezonda da devam edecek diye söylentiler var şimdilik

Aha buldum dediğim diziyi.Medyapım yapıyormuş :F:F

Tüm bölümleri burda @RevaN @xBUGRAx

İlk bölümü videoya gidin 30 bölümü var @Billy Kane

Moderatörün son düzenlenenleri: