Focus Film Star Tv Yeni Dizi

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Star, Burak Sağyaşar'ın başrolündeki yeni bir diziyi ekrana getirecek

buraksagyasarezgieyupoul.jpg

Focus film Star Tv de yayınlanacak 'Sudan bıkmış balıklar'ın çekimine Antalya'nın Kaş ilçesinde başladı.Başrollerini Burak Sağyaşar, Ezgi Eyüpoğlu'nun paylaşacağı dizinin yönetmenliğini Küçük Sırlar'dan tanıdığımız Cevriye Demir, senaryosunu Filiz Alpgezmen ve ekibinin yazdığı dizi Temmuz ayında Star Tv de ekranlara gelecek.

Beni Affet Unutma Beni Ve Deniz Yıldızı Gibi dizilerin sahibi focus film yeni dizisi temmuz star ekranlarında

focus film bu tutmadigi bitane dizisi yok :d aga bez bebegin tkr bile 3 alio

Focus Film bence çok basarili bir yapim sirket, Beni Affet dizisi de çok güzel zaten fakat bu dizinin adini degistirirler umarim..

Iki oyuncu basarili ama baska tecrübeli oyuncular da desteklenmeli kanimca.

Vay Focus Film iyice coştu şuanki dizileri; Unutma Beni,Deniz Yıldızı,Beni Affet,Dedemin Dolabı ve son olarakta Sudan Bıkmış Balıklar ama isim beni tatmin etmedi değişir büyük ihtamil.

Focus Film dizi tutturmakta zorluk çekmiyor. Yaptılar mı tam yapıyor. :)

Bu dizi yaz dizisi olur gibi. :)

Dedemin Dolabı adlı yeni bir dizisi var Focus Filmin o projeyi çok merak ediyorum, güzel bir aile dizisi olucak.

haftalık focus film dizisi ilk deneyimi galba ama tutacagi kesin cünkü tüm dizileri tuturuyolar :d

benzemez kimse sanada tutmazdi ama 5 5 reytingleri götürüyor

Focus Film'in yillar önce bir dizisi vardi; Kayip Prenses diye

[TABLE="class: rating, width: 401"]
[TR]
[TD="class: XL27, align: right"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]17
[/TD]
[TD="class: XL27"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]KAYIP PRENSES [NET] [/FONT][/TD]
[TD="class: XL27"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ATV [/FONT][/TD]
[TD="class: XL26, align: right"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]4.00[/FONT][/TD]
[TD="class: XL26, align: right"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]9.40[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/FONT]

Focus Film'in yillar önce bir dizisi vardi; Kayip Prenses diye

[TABLE="class: rating, width: 401"]
[TR]
[TD="class: XL27, align: right"]17[/TD]
[TD="class: XL27"]KAYIP PRENSES [NET] [/TD]
[TD="class: XL27"]ATV [/TD]
[TD="class: XL26, align: right"]4.00[/TD]
[TD="class: XL26, align: right"]9.40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

4.00 ilk 10da simdi :) bide oğluyms bak :d

Hakikaten Bez Bebek çok çok başarılı gitmişti 3 sezon sürdü Selena ve Sihirli Annem gibi değildi onlar okadar saçmaydı ki gerçekten rezillik, ama Bez Bebek öyle değildi Fox'taydı diye demiyorum çok eğlenceli konusu vardı hikaye çok ama çok mantıklı ilerliyordu ne bilim iyiydi işte :)

Focus filmin dizilerini severim. Genellikle tutan diziler oluyor. 10 reytingi aşmasını bekleyemem ama umarım 6-7 reyting alır. İsmi bir az kötü. Ayrıca Küçük Sırlar ismi geçiyorsa bile kesinlikle izleyeceğim :D